Teken ons gastenboek

Brasserie Restaurant Seminarie Hotel


Reacties van onze gasten

17/07/2017 | Kim & Liesbeth

Alvast bedankt voor de geluk wensen!
Het was een prachtige dag! Veel beter konden we ons niet wensen!
Over ons feest en alles errond in Auberge du Pêcheur kunnen we zeer kort zijn! Het was fantastisch! Niets dan lof gekregen over alles het eten (complimenten aan de chef!!), bediening, locatie ,....

Bij deze ook van ons uit : hartelijk bedankt!!!

Groetjes
Liesbeth & Kim


7/07/2017 | Syx Mathias & Degrande Céline

Op 1 juli 2017 mochten wij in dit prachtige kader aan de Leie onze droomdag beleven.

Wij wensen in de eerste plaats van ganser harte het hele team van Auberge du Pêcheur te bedanken om een absoluut knalfeest te maken van onze huwelijksdag. Je kan hen alles vragen, geen moeite is hen te veel.

In het bijzonder danken wij Brechtje voor de uitgebreide voorbereiding en het perfect mee uitwerken van onze wildste ideeën, haar geduld ondanks de vele telefoontjes en mailtjes :) en de geruststelling waar nodig.

Daarnaast ook een bijzonder welgemeende en dikke merci aan Seppe, die de dag zelf alles in goede banen heeft geleid en alles tot in de kleinste details hielp realiseren. Iemand waar je blindelings kan op vertrouwen waardoor eventuele zenuwen bij het bruidspaar als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Wij konden onze dag niet beter inbeelden, het was van begin tot einde af tot in de kleinste puntjes en details. Onze ceremonie en het kader was als een sprookje met een prachtige decoratie van Geert Pattyn en met de hulp van het uitgebreide team. De receptie was zeer gemoedelijk, bijzonder lekker en verzorgd ook omdat de gasten zowel binnen als buiten konden vertoeven. Het diner en het dansfeest waren buitengewoon fantastisch met alleen maar positieve en lovende reacties van de genodigden.

Ook dank aan de verantwoordelijken van het hotel en de receptie om alles in goede banen te leiden en de gasten op alle momenten perfect te begeleiden.

Kortom, superlatieven schieten hier nog te kort om onze dank te betuigen en wat jullie voor ons en onze dag betekend hebben. Wij en alle gasten die dag dragen warme herinneringen met ons mee, en in het bijzonder wij als koppel en onze ouders dragen jullie een zéér warm hart toe!!

Bedankt, bedankt, bedankt
Tot zéér binnenkort
C&M (Céline & Mathias)


20/05/2017 | Piet de Caluwé

Aan het hele team van de Auberge en in het bijzonder aan Brechtje:
vanwege het Air Liquide Benelux team wensen wij jullie in de eerste plaats te bedanken voor de ongelooflijke service die jullie ons geboden hebben tijdens het event. Wij krijgen vanwege onze klanten niet alleen de felicitaties voor onze presentaties en organisatie maar vooral ook voor de locatie. Alle deelnemers (50) zonder enige uitzondering heeft een quotatie "Excellent" gegeven op de vraag wat zij van de locatie vonden . Met daarbovenop de commentaar dat het diner bijzonder lekker en smakelijk was. Ook de enige vegetariër was zeer tevreden over het alternatief dat hij aangeboden kreeg. Dit geeft ons uiteraard een enorme boost en is zeer motiverend om dit concept te herhalen ... en uiteraard in de AUBERGE !!! Van harte bedankt nogmaals


19/05/2017 | Piet de Caluwé

Aan het hele team van de Auberge en in het bijzonder aan Brechtje:
vanwege het Air Liquide Benelux team wensen wij jullie in de eerste plaats te bedanken voor de ongelooflijke service die jullie ons geboden hebben tijdens het event. Wij krijgen vanwege onze klanten niet alleen de felicitaties voor onze presentaties en organisatie maar vooral ook voor de locatie. Alle deelnemers (50) zonder enige uitzondering heeft een quotatie "Excellent" gegeven op de vraag wat zij van de locatie vonden . Met daarbovenop de commentaar dat het diner bijzonder lekker en smakelijk was. Ook de enige vegetariër was zeer tevreden over het alternatief dat hij aangeboden kreeg. Dit geeft ons uiteraard een enorme boost en is zeer motiverend om dit concept te herhalen ... en uiteraard in de AUBERGE !!! Van harte bedankt nogmaals


12/05/2017 | Nestle

Eerst dank voor uw ontvangst, efficaciteit en flexibiliteit. U heeft een heel goed team en u hebt een zeer goed organisatie.
De brasserie was ook uitstekend et » l’endroit magnifique » !!


8/05/2017 | Kelsey & Vic

Brechtje

Wauw! Onze trouw was af!
Wij willen jou en het ganse Auberge team bedanken.
Top bediening! Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Een pluim voor jullie allen!!


7/05/2017 | Inge Rijcken

Het was toch wel wat spannend... een sloepenarrangement organiseren voor 20 personen. Gelukkig verliep de voorbereidende communicatie efficiënt en snel. Het weekend zelf werden we hartelijk verwelkomd om de bagage al af te zetten vooraleer we met de wagen naar Drongen gingen voor de boottocht. Na een spoedcursus vertrokken we met de sloepen richting 'Auberge' waar we nadien mochten genieten van een heerlijk menu en smakelijke wijnen. We sliepen heerlijk in onze kamers, iedereen was tevreden. Of we nu een standard - luxe - of suite- kamer hadden. Het ontbijt tenslotte voorzag ons van alles wat een 4-sterrenhotel moet bieden. 'Auberge du pêcheur' heeft er een aantal fans bij! Hartelijk dank voor dit onvergetelijke weekend.


3/05/2017 | Vormsel van Frederik

Mijn man en ik zijn zeer tevreden over het diner van zondag ll t.g.v. de Plechtige Communie/Vormsel van onze zoon Frederik.

De prachtige orangerie was de perfecte locatie voor ons feest. Pieter en zijn assistente deden hun uiterste best, om ons op zeer vriendelijke en servicegerichte wijze bij te staan, vanaf de ontvangst tem het uitgeleide doen.
De kwaliteit van de gerechten was verfijnd en smaakvol. De gerechten volgden elkaar perfect op. Frederik, Stefanie en de andere kids vermaakten zich uitstekend in jullie tuin en apprecieerden de pannekoekjes bij het dessert.

De weergoden waren ons goed gezind, een gunstig voorteken ...; de sfeer was hartelijk en aangenaam.

Hartelijk dank ook voor de uitstekende samenwerking met u, Brechtje.


31/03/2017 | Etion

Goeiemorgen Brechje,

Bedankt voor de goede organisatie, onze avond is vlot verlopen.
Een extra pluim voor je zaalverantwoordelijke Agnes (en Bryce) die hun equipe streng aanstuurden naar lawaai, aandachtigheid…


20/03/2017 | Weddingbrunch Bracke

We wouden jou en alle medewerkers van de Auberge bedanken voor een erg mooi feest. Was perfect in orde!


20/03/2017 | Huwelijk Kerkaert

We hebben enorm genoten van onze trouwdag bij jullie! Het was echt af. De complimenten over het eten, de bediening en vooral over de wijnen blijven binnenstromen :-) We zitten op dit moment nog altijd op onze roze wolk. Waarvoor 1000 maal dank! Het was een dag om nooit meer te vergeten!


19/12/2016 | Gheysen

Met deze willen mijn moeder en ikzelf u en uw team hartelijk bedanken voor de goede verzorging van ons kerstdiner. Alles was super in orde en de genodigden waren onder de indruk van zowel de zaal en de sfeervolle decoratie, het lekker eten en bovenal de vriendelijkheid en discrete efficiëntie van de twee jonge obers.


14/12/2016 | Oracle

Zaal Orangerie was fantastisch, super gezellig met de open haard, kerstboom... Ook de service was top, zeer discreet ook. Onze genodigden waren uitermate tevreden over de avond.


5/10/2016 | Virginie & steven

Bedankt om onze dag echt perfect af te sluiten.
Het was tot in de puntjes in orde!!! (eten, bediening, service, kwaliteit & overnachting met ontbijt)


5/10/2016 | Ambassade van Zwitserland

Chère Brechtje, Chère Anouk,

Je tenais à vous féliciter et à vous remercier pour l’organisation de notre déjeuner de la semaine dernière.

Notre visite à Gand et à Laethem-Saint-Martin a été un vrai plaisir, grâce notamment aux très bons moments passés lors de notre repas dans votre établissement.

Avec mes meilleures salutations


4/10/2016 | Moeyaert

Beste Auberge Team,
Misschien wat laat om te reageren maar toch nog een welgemeende en terechte ‘Dank u wel’.
Onze hartelijke dank voor het ganse team van Auberge du Pêcheur voor de organisatie van het huwelijk van onze zoon Chiel met zijn Vicky op 12-13 augustus.
Alles was tiptop in orde! Alsook het weer en de prachtige locatie op de grote terras aan het water.
Met vriendelijke groeten.


3/10/2016 | Koen

Hartelijk bedankt aan jou en jouw team voor de fantastische avond.
Jullie hebben een TOP team.


16/09/2016 | Marc

Ons event van gisteren avond was opnieuw een succes.
Niet in het minst dankzij de inzet van uw hele tam.
Wil u de betrokken medewerkers dan ook in onze naam danken voor wat ze gisteren presteerden.
Met vriendelijke groeten.


2/09/2016 | serge vermeersch

Het was heel lekker


1/09/2016 | Carine & Sabine

Wij willen jullie allen van harte bedanken om van onze 50ste verjaardag een onvergetelijk moment te maken, zowel op 25 juli
als op 14 augustus.

Alles was gewoon PERFECT!


1/09/2016 | Inge & Stefaan

Bij deze wensen wij jullie nogmaals te bedanken voor jullie steun bij de voorbereiding & organisatie van onze dag.
Het feest in Auberge is wat ons betreft perfect verlopen.


27/07/2016 | Charlotte & Khurum

Dag Brechtje of Emilie,

Vandaag hebben we eindelijk de tijd om iedereen te bedanken die van ons trouwfeest de perfecte dag hebben gemaakt. Uiteraard behoren jullie daar ook bij.
Jullie personeel is goud waard: Zeer professioneel, altijd met een lach op het gezicht en niets is teveel gevraagd.

Een betere huwelijkslocatie kunnen we ons niet voorstellen!


8/07/2016 | Smartfin Capital

In naam van SmartFin wil ik jullie bij deze graag nog even speciaal bedanken voor de perfecte ontvangst en organisatie gisteren, het lekkere eten en de prachtige locatie voor onze vergadering.


8/07/2016 | Claire & Tony

Nous revenons ce jour de voyage de noces et nous avons bien reçu la facture pour notre mariage.
Nous avons effectué le virement du solde aujourd’hui, vous devriez le recevoir en milieu de semaine.
Pourrez-vous nous tenir informés de la bonne réception de celui-ci?

Nous tenions également à vous remercier, ainsi que Brice, pour l’organisation et la qualité de vos prestations.
Nos invités et nous-mêmes avons été ravis lors de cette journée, autant par les plats que le service qui a été vraiment parfait.

Nous sommes très heureux d’avoir fait appel à vous, pour cette journée qui restera inoubliable.


8/07/2016 | AF Compressors

Ce petit pour vous remercier, tous, pour votre excellente collaboration pour l’organisation de notre congrès à Gand en cette fin mai 2016.

Bravo et un tout grand merci à vous tous.

Ce fut un plaisir de travailler et de collaborer avec vous !


8/07/2016 | Elsa & Matteo

Beste Bries, Brechtje en de hele ploeg,

Aline en mezelf willen jullie nogmaals bedanken voor jullie gastvrijheid, vriendelijkheid en flexibiliteit.
We hebben een onvergetelijk huwelijksfeest gehad en dit grotendeels dankzij jullie.
Al onze uitgenodigden waren onder de indruk van het eten, service en locatie. We hebben alleen maar zeer positieve reacties gehad.

We hebben geen enkel negatieve opmerking.

Nogmaals bedankt!!!!


8/07/2016 | Bank Delen

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij hebben zeer zeker genoten van een hele fijne samenwerking .
Met speciale dank aan Brechtje, onze trouwe contactpersoon, die samen met ons ervoor zorgde dat ons fietsevent een groot succes werd.

Wij kunnen terugblikken op een heel geslaagde editie waarbij jullie flexibiliteit, de mooie locatie, de catering en de vriendelijkheid van de bediening heeft toe bijgedragen.

MVG
Mieke


8/07/2016 | Renaat

Het feest was top en niet in het minst door de super medewerking van je mensen. Aangenaam, vakkundig, behulpzaam, zeer klant vriendelijk...Wat ik ook al een hele tijd gewoon ben van jullie. Bovendien was het eten zeer lekker!


17/05/2016 | Eveline Coffyn

Zaterdag is de communie perfect verlopen.
Bedankt voor alles.


17/05/2016 | Ales De Ridder

Zelf was ik erg verheugd over de begeleiding van jullie kant. De periode voor het event kon ik met alles terecht bij Brechtje.
De dag zélf was het personeel erg efficiënt en adequaat. Daar ben ik erg gevoelig voor en ik zag dat uw mensen alles goed opvolgden.
Een pluim voor uw team!

Ook was men heel positief over het eten.
Ik heb helaas niet de kans gehad om vrijdag van alles te proeven (kende het gelukkig wel al), maar kom binnenkort met iets meer tijd nog eens genieten.


24/02/2016 | Norbert en Francine

we zijn bij jullie geweest met een cadeau -bon "Logeren in stijl" Van harte dank ,we hebben ervan genoten!
heel goeie keuze van hotel !
hebben er nog een restaurantbezoek aan toegevoegd,heel lekker gegeten ,heel vriendelijk personeel ,echt een aanrader ,gaan dit nog eens overdoen ,met vrienden erbij


22/02/2016 | Conny Van Quaethem

Eerst en vooral zou ik het hele team van Auberge-du-pecheur van harte willen danken voor het helpen realiseren van dit prachtig feest voor onze 80-jarigen.De zaal was zeer mooi versierd en het was er gezellig en warm met de open haard die brandde.
Het eten was lekker en de bediening was top!


15/02/2016 | Ellen

Dag Brechtje,

Bedankt voor jouw mailtje. We hebben enorm genoten van het feest zaterdag!

Alles was tip top in orde en we hebben enkel positieve reacties ontvangen, zowel op de locatie als op het lekkere eten!


15/02/2016 | Els

Ik laat jullie graag weten dat de groep die vorige week bij jullie gelogeerd heeft en ook een diner gepland had in jullie brasserie heel tevreden was.
Bedankt voor de goede zorgen om alles vlekkeloos te laten lopen.

Groetjes


9/02/2016 | Dirk

Zoals steeds in de pêcheur is alles uitstekend verlopen.
De prachtige locatie, de uitstekende catering maar bovenal de vriendelijke gastvrijheid van het personeel maken van ons seminarie steeds een topevenement.
Ook de deelnemers waren allen zeer tevreden.

Met vriendelijke groeten


29/01/2016 | Claudine

Dag Brechtje,

Misschien een beetje laat, maar deze morgen kreeg ik jullie News via de post en dacht ik er aan. Ik wou jullie toch nog eens bedanken voor de mooie zaal, de goeie service en het lekkere eten.
Alles is perfect verlopen, zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet


19/01/2016 | Yannick

Beste Brechtje,

Bedankt voor de zeer goed opvolging. Iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit.

Tot snel!


4/01/2016 | Pieter, Pauline, Philippe, Hilde, Guy, Roos, Nathalie, Muriel, Jean-Philippe, Valerie, Michiel, Chloé en Mathieu

Beste Brechtje,

In naam van de volledige tafel "De Wulf" een dikke merci voor het zeer aangenaam, lekker en ambiancevol Sylvesterfeest!!
Bedankt aan de hele ploeg van bediening tot keuken!! Het was top over de hele lijn!!

Met vriendelijke groeten,
Cordialement,7/12/2015 | Rudy

Brechtje,

Ik zou je graag heel erg willen bedanken voor de voorbereiding en het meedenken in de organisatie van ons feestje.
Verder een hele dikke dankjewel naar iedereen van jullie mensen. Alles is zaterdag piekfijn verlopen, ik heb alleen maar lachende gezichten gezien en heel veel lof en positieve opmerkingen gehoord over jullie accomodatie, de vriendelijkheid van de medewerkers, het lekkere eten, de super bediening en ga zo maar door.

Nancy was echt verrast en heel erg blij met haar feestje dus kortom DANKJEWEL voor alles.

Groetjes


7/12/2015 | Nadia

Beste Brechtje

Het feestje was super vrijdag, bedankt voor alles.

Het was een heel leuke samenwerking.

Tot binnenkort


23/11/2015 | Linn

Beste Brechtje,

Het feest is zeer goed verlopen!

Graag willen we jullie bedanken om ons te ontvangen.
De bruid was helemaal weg van de locatie en het paste perfect in haar prinsessen droomtrouwfeest!

Graag willen we ook speciaal Pieter en jullie personeel bedanken voor de flexibiliteit.

Zowel het koppel als genodigden als crew zijn ontzettend goed gesoigneerd. Wat heel fijn is.

Het wordt ongetwijfeld een mooie aflevering.

Groetjes


16/11/2015 | Vanessa

Bonjour,

Je tenais encore à vous remercier pour l’excellent accueil durant les deux jours de notre séminaire.

Tout s’est très bien passé !

Merci à toute l’équipe.

Cordialement


22/10/2015 | Edith en Ivan

Dag Brechtje

Het weekend is UITSTEKEND verlopen. De ontvangst op zaterdag van de gasten door het personeel was perfect.
De maaltijd werd door iedereen fel gesmaakt en geapprecieerd zowel kwantitatief als kwalitief.
De bediening verliep zeer vlot . De bekwaamheid en de vriendelijkheid van Paul-Edmond werd zeer op prijs gesteld.
Van de brunch op zondag was iedereen in de wolken: rijkelijk en prachtige opstelling.
Samengevat: iedereen was opgetogen, gelukkig en uiterst tevreden. Een weekend om nooit te vergeten.
Wij danken je oprecht voor je inzet bij de organisatie van het gehele gebeuren. En hopen voor de toekomst nog te kunnen blijven genieten van feestelijke gebeurtenissen in de Auberge.

Vriendelijke groeten.


22/10/2015 | Emmanuel

Dag Brechtje,

Wij jullie van harte willen bedanken voor het prachtige feest. Alles was op en top in orde! We hebben al heel wat positieve reacties gekregen van vrienden en familie!

Met vriendelijke groeten,


16/06/2015 | Patrick

Beste,
Alles was perfekt
Dat zal niet de laatste keer die ik bij jullie ga terugkomen

Patrick


29/04/2015 | Roger Ridderbroek

Mijn collega en ik waren zeer verrast door dit restaurant.
Wat een pareltje, zeg! Prachtig gelegen aan de Leije hebben we eerst een apéritief genuttigd op het terras aan het water en daarna een geweldig drie gangen menu genoten!

Chapeau voor de kwaliteit, de snelle en vriendelijke bediening.
Alleen jammer dat we zo ver weg wonen! Zeker de moeite van herhalen waard, als we weer op beurs staan in Gent.


12/04/2015 | Anne Van Eeghem

Het was weer een erg gezellige avond in jullie mooie brasserie, superlekker eten en een sympathieke bediening door jullie kelner. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.


28/01/2015 | Frederik

Emilie,

Langs deze weg had ik graag nog een woord van dank willen meegeven aan het team (keuken & obers), om er voor het directie team een gezellige avond van te maken !
Een culinair genoegen vol persoonlijke aandacht. En natuurlijk ook naar jou toe, bedankt voor het warme onthaal !

Met vriendelijke groet,


18/12/2014 | Katrien

Dag Emilie,

Hierbij wil ik jou & het team nog bedanken.

Het was een geslaagde avond.

Bedankt voor deze perfecte organisatie!

Prettige eindejaarsdagen,
Katrien


5/12/2014 | Karin

Hey Sabine,

Zoals vrijdag reeds doorgegeven aan Emilie en aan jou, zijn we heel tevreden over ons verblijf in de Auberge du Pêcheur.
Alles is vlot verlopen. Onze klanten waren zeer tevreden. Het diner was lekker, verzorgd en sfeervol.
Het was een geslaagde avond, ook dankzij jullie !

Alvast bedankt.

Mvg,

Karin


24/11/2014 | Monica

Beste,

Namens de directie wil ik jullie bedanken voor de goede organisatie.

Wil ook even vermelden dat we heel tevreden zijn over jullie ober/kelner die ons heeft bediend woensdag avond in de zaal de zwarte kat.


Met vriendelijke groeten,
Monica


23/10/2014 | Jan & Björn

Dag Brechtje,

We wouden je even laten weten dat we een super feest gehad hebben bij jullie vorige zaterdag. Super weer, heerlijk eten en een zalig feest nadien.
Geen klachten, enkel heel veel lof 

M.v.g.,

Jan & Björn


20/10/2014 | Luc

Dag Brechtje,

Ik heb jullie nog niet kunnen bedanken voor de schitterende avond die we in de Auberge hebben kunnen beleven.
Niets dan positieve reacties. Bedankt.
Gelieve de equipes hiervoor te bedanken.
Mvg

Luc


20/10/2014 | Sabine

Dag Brechtje,

Het was fantastisch !!! Beste personeelsfeestje “ever” 
We zaten zeer goed, eten was superlekker, bediening heel vlot en vriendelijk ...
Voor herhaling vatbaar dus ;-)

Nogmaals bedankt voor uw medewerking bij deze organisatie.


20/10/2014 | Luc

Beste Brechtje,

Hierbij graag onze dank voor de uitstekende samenwerking om deze dagen op een perfecte manier te laten verlopen.

Zowel het kader als de geboden hulp voldeed aan alle verwachtingen en ook van onze prospects hebben we niets als lof mogen ontvangen hierover.


20/10/2014 | Anja

Beste Mevrouw,

Dank u wel aan jou en uw team voor het zeer mooie communiefeest dat u aan ons en ons dochtertje Amélie bezorgde.
Het eten was zeer lekker met goede service en een toplocatie (zaal Delvaux) met stralende zon en springkasteel.
Iedereen, familie en vrienden, kon ten volle genieten 

Met vriendelijke groeten


20/10/2014 | Pieter & Halani

Brechtje, alles was perfect.


20/10/2014 | Christian

Beste mevrouw Mestdach,

Mede namens alle aanwezigen, en in het bijzonder mijn echtgenote, wil ik u en al uw medewerkers uitdrukkelijk bedanken voor het bijzonder geslaagde communiefeest van mijn zoon Simon. De ontvangst was hartelijk, het eten heel verzorgd en lekker, en de bediening zeer stijlvol en attent.
Samen met het magnifieke weer zorgde dat alles voor een onvergetelijke avond!
Nogmaals dank aan alle personeelsleden van Auberge du Pêcheur die bij het gebeuren betrokken waren, en tot zeer binnenkort,

Christian


20/10/2014 | Paul

Beste,

vooreerst wensen mijn echtgenote en ik te melden dat het verjaardagsfeest afgelopen zondag zeer goed is verlopen. De gekozen formule, kwaliteit van bediening en ook van spijs en drank waren
excellent, onze gasten waren allen zeer tevreden.
Alvast nogmaals dank voor de organisatie en de kwaliteit, in afwachting van Uw berichten, met vriendelijke groet,


20/10/2014 | S

Dag Brechtje,

Wou je eventjes bedanken voor het mee realiseren van zo'n prachtig feest, op zo'n magnifieke locatie!

Wij willen ook zeker de mensen bedanken die gisteren alles in perfecte banen hebben geleid! Brice en de andere jongen (maar ken helaas zijn naam niet! )voor de begeleiding! Ze hebben dat perfect gedaan!

Dikke duimen voor het ganse team om voor ons zo'n feest te realiseren! Het was een onvergetelijke en prachtige dag!

Vele groetjes


20/10/2014 | Maryse

Dag Brechtje,

Het feestje was top!
We hebben er met volle teugen van genoten, het eten was heel lekker en de dranken vloeiden in overvloed!
Bedankt nogmaals aan u en het voltallig personeel die ervoor zorgden dat we nog vele leuke herinneringen eraan zullen ophalen.
Mocht het zijn dat u ergens nog een menu kaart heeft, zou ik er graag nog eentje hebben.
Bedankt en tot later,


20/10/2014 | Jean-Paul

Mevrouw

Bij deze wilde ik U bedanken voor de perfecte organisatie van ons seminarie.

Alle aanwezigen waren vol lof voor de kwaliteit van de geboden diensten.

Met dank


20/10/2014 | Dorine

Beste Brechtje,

Het feest was super, we zijn ontzettend tevreden over hoe alles verlopen is!
We zullen u spoedig laten weten wanneer we de spullen komen ophalen.

Alvast bedankt,
Vriendelijke groeten

Dorine


20/10/2014 | Jos & Chris

Dag mevrouw Brechtje,


We genieten nog na van de superfijne vakantiedagen in Deurle en omstreken. Het was prima in orde.

Dank voor alles en zeker tot een volgende keer !


Jos en Chris


20/10/2014 | Jean-Claude

Un grand succès. Nous avons reçu maintes félicitations pour son programme et pour sa réalisation.
Au nom de Comité organisateur, je désire vous faire partager notre satisfaction que nous devons aussi au professionnalisme de votre équipe et à vos bons conseils. Le repas à l'Auberge du Pêcheur a été particulièrement apprécié de nos membres.

Cordialement,

Jean-Claude


20/10/2014 | Laurent

Bonjour,

Ce petit mail pour vous remercier du très bon moment que nos clients ont passés chez vous. Merci aussi à l'équipe qui a été professionnelle. Parfait timing. Belle météo.

Au plaisir de retravailler avec vous,

Cordialement,

Laurent


20/10/2014 | Katrien

Beste,

Graag hadden wij jullie willen bedanken voor het geslaagde feest van afgelopen zaterdag.
Iedereen was super enthousiast.
Alles was in orde!


20/10/2014 | Nicole & Luc

Beste ,

We hebben vandaag heerlijk genoten van jullie oestermarkt.
Bedankt van de vriendelijke ontvangst, we vonden het TOP.
Het was de moeite waard om vanuit Sint-Niklaas naar jullie te komen.

Met vriendelijke groeten

Nicole en Luc


20/10/2014 | Ria

Beste Brechtje,

Vooreerst onze welgemeende dank voor de organisatie van het
feest afgelopen vrijdag.

We mochten vele positieve en leuke reacties ontvangen.

Er zijn ook een aantal mensen die graag de menu hadden
meegenomen maar dit uiteindelijk zijn vergeten.

Zouden jullie deze bewaard hebben ? Indien ja wil je ze bezorgen ?

Dank u wel en nogmaals een dikke pluim voor jullie ganse team !


6/10/2014 | Laurent

Bonjour,

Ce petit mail pour vous remercier du très bon moment que nos clients ont passés chez vous. Merci aussi à l'équipe qui a été professionnelle. Parfait timing.

Au plaisir de retravailler avec vous,

Cordialement,Laurent


15/09/2014 | Sofie

Dag Brechtje,

Wou je eventjes bedanken voor het mee realiseren van zo'n prachtig feest, op zo'n magnifieke locatie!

Wij willen ook zeker de mensen bedanken die gisteren alles in perfecte banen hebben geleid! Brice en de andere jongen (maar ken helaas zijn naam niet! )voor de begeleiding! Ze hebben dat perfect gedaan!

Dikke duimen voor het ganse team om voor ons zo'n feest te realiseren! Het was een onvergetelijke en prachtige dag!

Vele groetjes

Sofie


13/08/2014 | DEFEVER Hubert /LANSEN Daniel

Alles dik in orde ,goeie bedden ,lekker ontbijt.
En in het bijzonder heel vriendelijke ontvangst aan de receptie.
Voor herhaling vatbaar ,vele groetjes


1/12/2013 | Mathieu en Chloé De Wulf

Op 30 augustus 2013 hadden wij ons huwelijksfeest in Auberge du Pêcheur. Het was gewoon PERFECT! De vriendelijke en zéér attente bediening was super, het eten en de wijn waren super, de aankleding van de zalen en tuin was super, etc.... Langs deze weg willen wij dan ook nog eens het volledige team van de Pêcheur bedanken voor ALLES. Julie hebben er mede voor gezorgd dat onze huwelijksdag onvergetelijk werd voor ons en al onze genodigden! Dank u zeer en doe zo verder, PROFICIAT!
Tot gauw nog eens!
Chloé en Mathieu De Wulf


12/10/2013 | frans cieters

Schoolreunie oud leerlingen KAD Deinze
Onze jaarlijkse bijeenkomst met diner werd dit
jaar in uw etablissement gehouden
Werkelijk the best of alle reunies gehouden
gezellige sfeer, hartelijke en goede bediening
overheerlijke gerechten met uitstekende begeleiding van aangepaste wijnen
alle 19 deelnemers waren unaniem dat dit
waarlijke promotie was voor komende bezoeken
nogmaals proficiat.


27/09/2013 | Review Dining with the Stars

Heel lekker gegeten en de wijn was ook heel lekker en men was er niet bepaald zuinig mee.


27/09/2013 | Review Dining with the Stars

Restaurant Orangerie:
Genoten van het zeer lekkere en prachtig gepresenteerde eten en het mooie, verre, landelijke en stille uitzicht vanop hun terras. Kortom een topnamiddag om nog altijd na te genieten. Ook zeer goed is het feit dat je een wijnforfait kan nemen.


27/09/2013 | Review Dining with the Stars

Restaurant Orangerie:
Mooie zaak, prachtige ligging, mooi zicht op het Leielandschap. Vakkundige, stijlvolle bediening. Heel lekker eten voor een aanvaardbare prijs. Mooie bordspiegel. Wij komen terug!


27/09/2013 | Review Dining with the Stars

Restaurant Orangerie:
Ronduit zalig! Hartelijk dank aan heel het team en tot één dezer...


27/09/2013 | Guy Rutten

Restaurant Orangerie:
We werden heel hartelijk ontvangen door het personeel. Er hing een gezellige sfeer en het decor aan het water met de zomerse temperaturen was subliem. De champagne en de amusus waren een goede voorsmaak van de daaropvolgende gangen, overheerlijk voorgerecht en 2 uitstekende hoofdgerechten. Hemels dessert. Top bediening. Onze verwachtingen waren hoog, maar werden zo mogelijk nog overtroffen. Ons zien ze zeker nog terug.


27/09/2013 | Review Dining with the Stars

Restaurant Orangerie:
Met het schitterende weer is het een toplocatie, aperitief buiten aan de Leie in de zon. Heel lekker gegeten, vooral de tartaar van melkkalf met de speciale kruidenmengeling viel in de smaak. Proficiat aan de chef (van Balder)


23/09/2013 | Poei

Beste Brechtje, Brice en het voltallige team

Op zaterdag 21/09/2013 hebben we het huwelijksfeest van mijn dochter Charlotte en Jelle bij jullie mogen vieren.
Bij deze willen we jullie allemaal hartelijk bedanken, want het werd een ongelooflijk mooi gebeuren!
Alles was tot in de puntjes verzorgd: ontvangst, receptie, eten, bediening, kamers, ontbijt, .... Het was allemaal super!
We werden ook steeds op een gezellige, warme manier ontvangen.
Jullie werken erg professioneel, proficiat en hartelijk bedankt!2/09/2013 | Eric Bauwens

De brunch back to school was fantastisch, niets op aan te merken. Het aperitief en de hapjes waren heel lekker, het koude vis en vleesbuffet een streling voor onze smaakpupillen alsook het dessert buffet. Ook mogen we de mensen uit de zaal niet vergeten, heel heel vriendelijke bediening. Ik kom zeker terug naar jullie zaak.


8/08/2013 | Vanden Bempt Yvan

Heerlijk gegeten en zeer fijne bediening.Dank U,kom zeker terug


8/08/2013 | Herman Droogenbroodt

De ontvangst en service was perfect, het eten was lekker en het kader subliem. En voor mijn verjaardag aan de leie gezeten met een bottle on the house. TKSSS !! I'l be back !


7/08/2013 | Desmet Conny

Vorig jaar tijdens een fietstocht toevallig gestopt om te eten. We bleven nagenieten van de vriendelijke ontvangst, het lekker eten en de mooie omgeving. Zijn op 06-08-13 terug geweest met onze vrienden. Ook zij hebben genoten. Vriendelijke ontvangst, lekker eten, mooie tuin en de zon. Komen zeker terug.


10/07/2013 | An Maudens

Wij hebben heel lekker gegeten in restaurant "Orangerie".
Met bijzondere dank aan de chef voor het bereiden van een heerlijk lactose-vrij menu. Een echte aanrader voor gasten met een lactose intolerantie.
Wij komen zeker terug!


9/04/2013 | Joselien Cleyman

Dining with the Stars:
"Het menu met aangepaste wijnen was top! Heel lekker, verrassend en subliem... een aanrader! De bediening was heel vriendelijk, professioneel. Niks op aan te merken. Het etablissement is zeer mooi, prachtige streek en gezellig restaurant. Hebben er van genoten en we zouden het zo opnieuw doen!"


9/04/2013 | André Vandenheede

Dinging with the Stars:
"Gewoon Perfect!


22/03/2013 | Lanssens Ferdy en familie

In de brasserie werden we hartelijk ontvangen.
De bediening en het eten waren excellent !
Een pluim voor het team die onze tafel van toch 15 personen vlot en correct met de glimlach !bediende !


9/12/2012 | Werner De Backer-Belize

Super ontvangst , super kamer en heel lekker diner in de brasserie.
Voor herhaling vatbaar


30/11/2012 | Desmet Gabriël

Bezocht n.a.v. de Dinners-week.
Tot op heden is uw zaak veruit het beste.
Wat maakt het verschil ?
- de hoge plafond : geluiddempend bij veel
volk
- werden tafel per tafel bediend. De keuken
paste zich aan aan het toekomen van de
gasten
- wijn inbegrepen en toch mijn eigen voor-
keur (druif -gebied) kunnen kiezen
- perfecte bediening
Zeker een aanrader !!!


27/09/2012 | Robyns François (Dining with the Stars)

Lekker gegeten, heel goede service en een prachtig kader. Meer heeft een mens niet nodig om verwend te worden.


27/09/2012 | De Doncker Benny (Dining with the Stars)

Het was 2 jaar geleden dat we er geeten hebben en alles is gebleven zoals het was. Proficiat aan de bazen !!!!!!!!! Ik zou zeggen, doe zo verder!!!!!!!


27/08/2012 | Mevrouw Bruno Vandekerckhove -Leys

Beste Brice en Brechtje,

Hartelijk dank voor de perfecte organisatie van het huwelijk van Eline en Pieter-Jan !

We hadden uiteraard geluk met het aangename weer zodat we met volle teugen konden genieten van de mooie tuin en het prachtige landschap.

Brice, je hebt perfectie getoond ,zowel met de tafelschikking als met het vlotte verloop van de hele dag..Chapeau! Je stelde ons op ons gemak.
Ook al het personeel was zeer vriendelijk.

Alle aanwezigen waren tevreden zowel van het eten als van de vriendelijke bediening.

Het ontbijtbuffet was echt verzorgd en een mooi afsluiter van een zeer geslaagd huwelijksfeest.

We zullen zeker verder reclame voor jullie maken.

Beste groeten en nogmaals grote dank,


23/08/2012 | Rudi Van Ael

Wij wensen jullie, en jullie volledig team, te feliciteren met de professionele aanpak van het huwelijksfeest gehouden op 18-08-2012 van Charlotte en Yannick. Ondanks de tropische weersomstandigheden bleef de bediening STEEDS tot in de puntjes verzorgd, hetgeen niet vanzelfsprekend was met een temperatuur van 36 graden en meer! Alle hapjes, maaltijden en desserts waren zéér verzorgd en lekker. Onze familie en vrienden zijn allemaal vol lof van de service en van de locatie ! Proficiat aan iedereen die hebben meegewerkt aan dit fantastische bruiloftsfeest welke we nooit zullen vergeten. Familie udi en Linda Van Ael - Schoofs16/08/2012 | Johan Six

De borden waren een streling voor het oog en super-lekker, de wijnkeuze was gewoon perfect en de bediening zeer professioneel.
Uiteraard was het weer van de partij en konden we buiten zitten, wat het geheel totaal ‘af’ maakte!
Iedereen zeer tevreden en dus wij-twee zeker! Nogmaals bedankt!
Beste groeten,
Johan


5/07/2012 | Peter Daeninck

Ook als regelmatige klant weet Nikolaas Barrezeele mij toch steeds weer te verrassen zonder extreem gezochte gerechten te serveren. Goede, vaak lokalen basisingrediënten op een verfrissende manier gebracht. Extra leuk als je met goed weer kan genieten van het prachtige terras. Zaal bediening attent en sommelier die geregeld met nieuwe vondsten komt. Auberge du Pecheur, een vaste waarde in de streek!


11/06/2012 | Regis Hantson

Als gast bij het huwelijksfeest van "Mieke & Sébastian" wens ik jullie te bedanken voor de aandacht en de moeite die jullie mensen hebben gedaan. Zelf heb ik een maag die geen look verteerd en zonder enig probleem heeft het keukenpersoneel een beetje andere saus gemaakt voor mijn hoofdgerecht, awel chapeau. Alle hapjes en het menu was lekker en vers.
Ook veel lof voor uw mensen die de bediening hebben gedaan en hun aandacht voor de gehandicapte mensen die aanwezig waren.
Met veel dank en vriendelijke groeten,
Regis Hantson


11/06/2012 | Christiaens

Restaurantweek: Op de valreep beslist om in de Orangerie @auberge du pecheur te gaan lunchen en wat een geluk! Zeer lekker gegeten van amuse tot en met de koffie. We komen zeker terug!


8/06/2012 | Restaurantweek Brasserie The Green

De ontvangst, voorstelling van de menu met bijbehorende wijnen waren subliem! Lekker gegeten, in een ontspannen & rustige sfeer met vlotte bediening.Wij zijn meer dan tevreden, zowel over de presentatie van de gerechten,de kwaliteit als de kwantiteit. Geen minpunten te melden,alles was perfect , wij zullen zeker teruggaan.


8/06/2012 | Restaurantweek Brasserie The Green

We hebben zeer lekker gegeten. De bediening was uitstekend! Zeer tevreden


8/06/2012 | Gerben Vermeulen

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om te melden dat we opnieuw heel erg genoten hebben. Het maatjesfestival is ieder jaar opnieuw tot in de puntjes verzorgd: heerlijk eten, fantastische wijnen en erg vriendelijk personeel. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!


6/06/2012 | Onbekend

We hadden geluk met het weer gisteren waardoor we buiten konden aperitieven en volop genieten van de prachtige omgeving en uitstekende ligging. We hadden het laatste tafeltje, helemaal in het midden. De ruimte speelde in het voordeel, door de prima indeling merkt je amper het gepraat van andere tafels. Door de zeer goed verzorgde service en enorme gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel, voelden we ons de "koning te rijk". Het eten op zich was heel erg lekker! Het menu zou ik op voorhand nooit bestellen, maar wat de kok Nikolaas tevoorschijn toverde was echt verrukkelijk. Na afloop wouden we even binnengluren in de keuken, maar voor we aan het raampje kwamen, werd ons voorgesteld om een kijkje te gaan nemen in de keuken zelf. Amaai, zo net! Opruimen gebeurde er al zingend of fluitend en iedereen hielp mee. De positieve energie en werklust kan je echt proeven in de lekker verzorgde gerechtjes die op zich al een heel knap kunstwerk zijn. Hoedje af voor heel het team voor deze culinaire ontdekking en bedankt om ons een fijne avond te hebben bezorgd.


24/05/2012 | Theo Degle

Ich möchte euch im Namen der Reiseteilnehmer unser grosses Lob aussprechen, über den freundlichen Empfang, die hervorragende kulinarische Bewirtung einschliesslich Ihrer exzellenten Weine und nicht zuletzt über die Zimmerarrangements. Alle Beteiligten sind voll des Lobes und wollen im laufe des nächsten Jahres privat diese Reise Wiederholen.
Herzliche Grûsse!


8/05/2012 | Onbekend

Zeer boeinde lunch gegeten: veel variatie op het bord met geur, kleur en smaak. Wat we zeker zullen onthouden is het klein bommetje in de mond: een oester met granismith en het hoofdgerecht waar de geuren en smaken het vlees optimaal ondersteunden. tot slot: de kazen als nagerecht zijn al altijd top in de Orangerie!


8/05/2012 | Dimitri Vanparys

Het prachtige uitzicht van het restaurant doet al vermoeden dat dit een fantastische stek is om een culinair moment te beleven. Wij werden de ganse avond vriendelijk en met veel respect bediend. Er was voldoende plaats om te zitten en ook de aankleding van de zaal was in orde. De hele avond lang kregen wij heerlijke gerechten voorgeschoteld en ook de bijhorende wijnen waren zorgvuldig uitgekozen. Dit bewijst nog maar eens dat dergelijke restaurants iedereen met evenveel zorg en enthousiasme verwelkomen! Ik kijk er al naar uit om hun jachtmenu of brunch eens te proberen!


8/05/2012 | Alain Baert

Alles uitstekend van aan het begin tot aan het einde. Zeker voor herhaling .


8/05/2012 | Van Wanzeele Eric

De organisatie van deze bijzondere formule verliep goed. Het eten was zeer verzorgd. De service was attent én correct. Wij genoten van het prachtige terras waar het tafelen was in een zomerse sfeer. We vertrokken als tevreden gastronomen.


8/05/2012 | Marijke Gheysen

Fijn onthaal, lekkere keuken en super bediening.


8/05/2012 | Onbekend

Zeer lekkere, mooie gerechtjes, goede bediening, mooi terras, fijn in het zonnetje


8/05/2012 | Onbekend

Gezellige sfeer, zeer aangenaam menu, mooi verzorgd, een verdiende ster, dat staat vast, zeker één om terug te doen !


8/05/2012 | Onbekend

Zeer verzorgde presentatie. Stijlvolle efficiënte bediening.Bij de aangepaste wijnen was de eerste witte wijn (Zuidafrika) iets minder geslaagd. Tweede witte en rode wijn daarentegen zéér goed.


8/05/2012 | Onbekend

Leuke en verzorgde zaak. De wijnen van de menu waren van een heel goede kwaliteit. We komen terug in deze prachtige tuin


8/05/2012 | Boone Adriaan

Is ons zeer goed bevallen ,een grote proficiat voor het restaurant .Misschien één klein minpuntje : de porties waren aan de kleine kant .
(Actie Dining With The Stars)


30/04/2012 | Thomas

We hadden gekozen voor het arrangement "Relais du Bonheur"... We kregen spontaan een upgrade naar een Luxe kamer met zicht op de Leie. Het diner in het Restaurant Orangerie was top (wat een aangename combinaties op gastronomisch hoog niveau (complimenten aan de chef en bediening)... Na het ontbijt hebben wij een tochtje met de boot gemaakt en als afsluiter een zeer goede lunch in de brasserie...

Wij komen terug....


© 2017 | Disclaimer

Webdesign | Flockdesign | Ronse

© 2017 | Disclaimer

Webdesign | Flockdesign | Ronse