Werken in Auberge du Pêcheur

Wenst u te reageren op onze vacature(s), of spontaan te solliciteren?
Stuur ons uw cv met begeleidend schrijven naar Dhr. Dimitri Vermeersch: dimitri@flandershotelholding.be of bel: +32 475 846 864.
Of via post, t.a.v. Dhr Dimitri Vermeersch, naar volgend adres:
Auberge du Pêcheur
Pontstraat 41
9831 Sint-Martens-Latem


Receptionist(e) M/V

U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en het onthaal van klanten. * Contract onbepaalde duur * Correcte verloning volgens Barema. * Voltijdse functie (eventueel 4/5e bespreekbaar) * Onmiddellijke indiensttreding Interesse? Stuur je CV en motivatie ter attentie van Mevrouw Vanessa Lagaert, payroll@auberge-du-pecheur.be. Interesse in een Horeca job? Neem een kijkje op één van onze websites.

U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaast heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent Flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft u een goede talenkennis van het Frans/Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.


SOUS CHEF DINER PRIVE (m/v) - Koude Keuken

Dîner-Privé, gelegen in Groot-Bijgaarden en behorende tot de top 10 traiteurs van België, is een catering bedrijf dat garant staat voor hoogkwalitatieve gerechten en professionele bediening in deze boeiende business. Wij zijn bedreven in het organiseren van catering voor top events op heel wat locaties. Wij organiseren events tot 2000 personen, welke telkens weer een pareltje van maatwerk zijn voor de klant.

Wij bieden u een job aan in een aangename werkomgeving met een jong team en flexibele arbeidsuren.

Als kok bent u dynamisch, creatief, leergierig en een ‘teamplayer’. U bent Nederlandstalig, met de nodige ervaring en opleiding (hotelschool) en u beschikt over eigen vervoer.

Wij werken vaak samen met gerenomeerde topchefs zoals Wout Bru, Benoit Dewitte, Yves Mattagne, enzoverder, wat bijzonder verrijkend is. Wij maken deel uit van de groep Flanders Hotel Holding met onder andere Auberge Du Pêcheur, Hotel Serwir, Hotel Gosset en Brasserie Charl’s.

Interesse in een nieuwe uitdaging? Neem contact op met Jan Verhelle op het nummer 0496/86.18.50 of mail naar jan@diner-prive.be om een afspraak te maken.

Meer info via www.diner-prive.be


Chef de partie (Banketkeuken)

Omschrijving:
U bent de rechterhand van onze Chef Banket en vervoegt een team van 4 chef de parties. De hoofdchef is bereid zich in U te investeren zodat u op termijn zelfstandig kan werken. Het is een combinatie van warme en koude keuken afhankelijk van welke activiteit er ingepland is.

Profiel:
U bent verzorgd, stipt, flexibel, leergierig en een teamplayer. Ervaring is een pluspunt, gemotiveerd zijn is belangrijker. Schoolverlaters zijn tevens welkom.

Aanbod:
Wij bieden een job met doorgroeimogelijkheden binnen een jonge en dynamische omgeving. Je komt terecht in een solvabel bedrijf waarin permanent wordt geïnvesteerd. Daarnaast voorzien wij een competitieve verloning volgens jouw ervaring en prestaties. Wij bieden u een voltijds contract aan (38u contract, 5-dagenstelsel).


Kelner

Kelner (M/V), ervaring vereist, sociaal, teamplayer ……

Je bent gedreven, je geeft een uiterst klantvriendelijke service, je hebt een verzorgd voorkomen, je bent beleefd, stipt en net, daarbovenop heb je een gezond teamspirit en een goede dosis ervaring: kom dan ons team versterken !


© 2016 | Disclaimer | Photography Hilde Verbeke

Webdesign | Flockdesign | Ronse

© 2016 | Disclaimer | Photography Hilde Verbeke

Webdesign | Flockdesign | Ronse