Hans Dekemel, chef banket

Hans Dekemel studeerde aan hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge en werkte vervolgens 3 jaar in restaurant Patyntje in Gent. Nadien was hij 2 jaar chef koude keuken Torenhuyze in Oosteeklo en werkte hij 8 jaar in salons mimosa in Eeklo, waarvan 3,5 jaar als keukenchef.

Sindsdien is hij als chef verantwoordelijk voor alle feesten die in Auberge du Pêcheur plaatsvinden. Hij tekent voor een eerlijke banketkeuken, bereid met verse producten. Belgische bieren zijn een van zijn favoriete ingrediënten.


We luisteren graag naar uw plannen of geven u met plezier uitleg bij de mogelijkheden.


Maak nu een afspraak
+32 9 282 31 44 of mail ons

© 2014 | Disclaimer | Photography Hilde Verbeke

Webdesign | Flockdesign | Ronse

© 2014 | Disclaimer | Photography Hilde Verbeke

Webdesign | Flockdesign | Ronse