Gegarandeerd de beste prijs
Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Gratis fles water
Gratis parkeren
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kelner (Brasserie The Green)

Organisatie

  • Ressorteert onder de rangleider.

Doel

  • Helpen bij de bediening van gerechten en dranken: mise-en-place, bedienen, afruimen.

Hoofdtaken

Voor de dienst:

  • onderhoud en schoonmaak (mastiek) van zaalmateriaal of -meubilair
  • helpt bij mise-en-place meubilair en materiaal: schikt tafels en stoelen; legt linnen en plooit servetten; plaatst borden, bestek en vaatwerk; decoreert zaal en tafels (tafelversieringen, bloemen, e.a.)
  • helpt bij mise-en-place dienstmateriaal: brood, boter, linnen, e.a.
  • helpt bij mise-en-place voor apparitieven, nagerechten en koffie plus toebehoren (aperitief hapjes, kaasplank, mignardises, dressings, fruitsalades, ...)
  • helpt bij de mise-en-place dranken: ophalen en aanvullen van water, bier, aperitieven, wijnen en digestieven

Tijdens de dienst:

  • brengt de gerechten en benodigdheden aan in opdracht van de rangleider
  • haalt de gerechten af in de keuken en ruimt af

Na de dienst:

  •  ruimt de tafels af en doet de mise-en-place voor de volgende dienst
  • schikt en bergt het bedieningsmateriaal op; zorgt voor orde en netheid in de zaal
  • neemt deel aan de voorbereiding en uitvoering van festiviteiten, banketten en buffetten.

Spreekt deze uitdaging je wel aan? Stuur dan je CV (of ingevuld sollicitatieformulier) op naar dimitri@stars-of-flanders.be