Gegarandeerd de beste prijs
Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Gratis fles water
Gratis parkeren
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderzalen

Zwarte Kat – vergadering of lunch tot 14 personen

De “Zwarte Kat”, ons kleinste en gezelligste vergaderzaaltje, kreeg haar naam mee vanwege de gietijzeren Zwarte Kat die op de nok van het dak staat. De zaal is voorzien van een grote eiken tafel.

 

Permeke In Deurle House – U-shape opstelling tot 24 personen

Zaal “Permeke” genoemd naar de bekende Vlaamse schilder “Constant Permeke” die tot de Latemse vrienden behoorde,  bevindt zich in Deurle House. Met een oppervlakte van 65m² kunt u hier in U-shape vergaderingen houden tot 24 personen.

 

Saverys In Deurle House – U-shape opstelling tot 24 personen

Zaal “Saverys”, genoemd naar de bekende Belgische kunstschilder “Albert Saverys” bevindt zich in Deurle House. Met een oppervlakte van 65m² kunt u hier in U-shape vergaderingen houden tot 24 personen.

 

Latem in Latem House– U-shape opstelling tot 16 personen

Zaal “Latem” bevindt zich in Latem House. Deze historische villa ligt ietwat in de hoogte en biedt een mooi zicht op de prachtige natuur. Met een oppervlakte van 48m² kunt u hier in U-shape vergaderingen houden tot 16 personen.

Delvaux – Cocktail- of theateropstelling tot 120 personen

In zaal “Delvaux” geniet u volop van de omgeving. Door de vele glaspartijen hebt u het gevoel buiten op het platteland te vergaderen, met uw voeten in de Leie. Hebt u genoeg van het uitzicht genoten en wilt u efficiënt presenteren? Dan kan de zaal perfect verduisterd worden. Met een oppervlakte van 120m² kunt u hier in U-shape vergaderingen houden tot 36 personen, in cocktail- of theaterstijl tot 120 personen.

 

Ooidonk – U-shape opstelling tot 26 personen

Zaal “Ooidonk” bevindt zich in de statige villa “Ooidonk House”. U geniet er van een prachtig zicht op de Leie en de omliggende akkers. De zaal beschikt over een eigen terras, waar het prettig pauzeren is in een oase van groen. Met een oppervlakte van 68m² kunt u hier in U-shape vergaderingen houden tot 26 personen.

Claus – U-shape opstelling tot 16 personen

Zaal “Claus” bevindt zich in de statige villa “Ooidonk House”. Net zoals de andere vergaderruimtes is ook hier al het nodige didactische materiaal aanwezig. Met zijn  45m² is dit één van onze kleinere vergaderzalen. Toch kunt u hier in U-shape vergaderingen houden tot 16 personen.

Golden River I en II – Theateropstelling tot 140 personen

Golden River I en Golden River II (gesitueerd in het hoofdgebouw) kunnen elk apart ofwel als één grote zaal gebruikt worden. Deze zalen zijn zeer geschikt voor bedrijfspresentaties, productvoorstellingen of informatieavonden. Met een oppervlakte van 170m² kunt u hier in theater-opstelling presentaties houden tot 140 personen.

Orangerie – Cocktail- of theateropstelling tot 120 personen

De “Orangerie” is ons paradepaardje bij uitstek. Deze vergaderruimte werd volledig ontworpen door architect Stephane Boens. De hoge plafonds zorgen voor een unieke akoestiek. De eikenhouten balken, een prachtig kunstwerk van Christo én een fenomenaal zicht op de Leie garanderen een unieke vergader-ervaring. Met een oppervlakte van 120m² kunt u hier in U-shape vergaderingen houden tot 36 personen. In cocktail of theater stijl kan je tot 120 personen.