Onthaasten bij geraffineerde brasseriegerechten in The Green

Het eigentijdse interieur van brasserie The Green is een aangenaam decor voor een moment van onthaasting, tijdens een drukke dag of om ’s avonds ontspannen na te praten. Bij mooi weer is het moeilijk weerstaan aan het terras op het ruime binnenplein. In de winter maken we het gezellig op het overdekte gedeelte, zodat rokers zich ook dan welkom voelen.


HEDENDAAGSE KEUKEN MET SEIZOENGERECHTEN

Chef Dennis De Reu serveert de klassieke brasseriegerechten en vult de kaart aan met een dagschotel, suggesties op basis van seizoengrechten, frisse salades, grillades, snacks en pastabereidingen. Zijn zorgvuldig samengestelde menu’s kan u met of zonder aangepaste wijnen bestellen.

BESTEL 16 SOORTEN WIJN, PER GLAS

Dankzij onze Winefit-installatie kunnen we u 16 wijnen per glas laten degusteren. Het is het enige professionele gepatenteerde systeem dat dit toelaat, zonder dat de wijn aan kwaliteit inboet.

In het aanbod zitten frisse tot rijke, volle witte wijnen en lichte tot krachtige rode wijnen van zowel Franse, Italiaanse, Spaanse, Oostenrijkse als Zuid-Afrikaanse terroirs. Ons bedieningspersoneel werd opgeleid om u een passende wijn aan te raden naargelang het gerecht dat u kiest.


Dagschotel: € 18,00 verkrijgbaar elke middag, van maandag t.e.m. vrijdag.


Reserveer op +32 9 282 31 44 of mail ons


Brasserie The Green is alle dagen open van 10.00 u tot 15.00 u. en van 18.00 u tot 22.00 u.

© 2014 | Disclaimer | Photography Hilde Verbeke

Webdesign | Flockdesign | Ronse

© 2014 | Disclaimer | Photography Hilde Verbeke

Webdesign | Flockdesign | Ronse