Gegarandeerd de beste prijs
Auberge du Pecheur
image

Gegarandeerd de beste prijs

BOEK UW KAMER!

BOEK UW TAFEL!

Onze website Andere boekingssites
Laagste prijsgarantie
Boek goedkoper uw ontbijt
Gratis annuleren tot 24 uur
Free upgrade o.b.v. beschikbaarheid
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Chef de partie koude keuken

Auberge du Pêcheur hecht een groot belang aan de verbinding van de dienstverlening gecombineerd met werken in team, die in balans staan met waarden zoals vriendschap en familie.

Samen met ons Management, proberen we het beste uit elke medewerker te halen en deze volledig te benutten, zo kan iedere medewerker zijn/haar meerwaarde en betrekking aanwenden in de groep.

Wij geloven in het potentieel van iedere kandidaat en de waarden die iedere persoon kan aanbrengen in ons team. Wanneer medewerkers glimlachen, zingen of gewoon gelukkig zijn op de werkvloer, wanneer onze gasten genoten hebben van hun verblijf en vertrekken met een verlangen om terug te komen, dan hebben we de ideale medewerker in jou gevonden!

Human Resources coördinator

 

Lopende vacatures:
Chef de partie koude keuken:

De brasserie van de Auberge Du Pêcheur is op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de koude keuken. U krijgt verantwoordelijkheid en neemt initiatief. U werkt van vrijdag tem dinsdag en heeft steeds vrijaf op woensdag en donderdag. Er wordt gewerkt in service coupé, van 9u tem 14.30u en van 18u tem 22u. Bij interesse mailen naar info@stars-of-flanders.be of bellen naar Dimitri Vermeersch 09/282 31 44

(wanneer u geen CV heeft kan u het sollicitatieformulier invullen en opsturen)