Keukenmedewerker
Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie en diverse feest- en seminariezalen.
Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding, waartoe eveneens Hotel Serwir te Sint-Niklaas, Charl's te Knokke, Gosset Hotel te Groot-Bijgaarden en traiteur Diner Privé behoren.
Om verder te bouwen aan ons succes zijn we op zoek naar een (m/v/x) keukenmedewerker koude keuken met kennis van warme keuken.
Functieomschrijving:
- De chef ondersteunen bij het uitwerken van gerechten/menu's, gerechten creëren en/of aanpassen.
- Ontvangst en controle van de leveringen op kwaliteit, houdbaarheid...
- Stockage van geleverde goederen volgens FIFO-normen.
- Mis-en-place.
- Bereiding van gerechten volgens recepturen en planning.
- Werken volgens HACCP-normeringen.
- Controle en onderhoud van de frigo's.
- De werkplek en het keukenmateriaal onderhouden en schoonmaken.
Persoonsgebonden competenties:
- Je beschikt over een diploma of kan een ervaring voorleggen van minimum 2 jaar.
- Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken.
- Nauwkeurig en efficiënt werken.
- Creatief en probleemoplossend denken.
- Planningsvermogen.
- Flexibiliteit.
- Avond- en weekendwerk schrikken u niet af.
Wij bieden:
- een jong en dynamisch team waar u zich ten volle kan ontplooien.
- contract van onbepaalde duur met aantrekkelijke verloning aangevuld met extra legale voordelen.
- Voltijds contract met 2 bespreekbare, vaste dagen.
Plaats van de tewerkstelling:
Auberge du Pêcheur, Pontstraat 41 te Sint-Martens-Latem.
Solliciteren is mogelijk per mail aan dimitri@stars-of-flanders.be of payroll@stars-of-flanders.be.