Gegarandeerd de beste prijs
Auberge du Pecheur

Gegarandeerd de beste prijs

BOEK UW KAMER!

BOEK UW TAFEL!

Onze
website
Andere
boekingssites
Laagste prijsgarantie
Boek goedkoper uw ontbijt
Gratis annuleren tot 24 uur
Free upgrade o.b.v. beschikbaarheid
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

DEMI-CHEF DE PARTIE KOUDE KEUKEN

Functieomschrijving
Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie en diverse feest- & seminariezalen.

Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding-groep, waartoe eveneens Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl's te Knokke, het Gosset Hotel te Groot-Bijgaarden en traîteur Dîner Privé behoren.

Meer info is terug te vinden via: www.stars-of-flanders.be

Om verder te bouwen aan ons succes zijn we op zoek naar een (m/v) demi-chef de partie koude keuken (met kennis van warme keuken).

Onder leiding van de afdelingsverantwoordelijke zorg je voor de organisatie, (voor)bereiding en garnering van de koude gerechten. Indien nodig, geef je operationeel instructies aan de keukenjongens, -meisjes en keukenhelpers.

Profiel
Je hebt reeds een aantal jaar relevante ervaring en een motiverende aanpak.

Jobgerelateerde competenties

  • Menu’s uitwerken, recepten creëren en/of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De goederen ontvangen en controleren
  • De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
  • Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
  • Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata). Deze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...

Persoonsgebonden competenties

  • Leervermogen hebben
  • Samenwerken als hecht team
  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Regels en afspraken nakomen
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Plannen (= ordenen)
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Zelfstandig werken

Aanbod
U komt terecht in een jong & dynamisch team waar u een mooie ervaring kan opbouwen.

Een vaste aanwerving en aantrekkelijke verloning aangevuld met extra-legale voordelen.

U werkt in een 5-dagen systeem met 2 vaste vrije dagen (bespreekbaar).

 

Plaats tewerkstelling
Auberge du Pêcheur
Pontstraat 41
9830 Sint-Martens-Latem

Vereiste studies
Geen specifieke studievereisten

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring

Talenkennis
Nederlands (goed)

Contract
Vaste Job - contract van onbepaalde duur - Voltijds - Dagwerk + Weekend


Waar en hoe solliciteren?
Via e-mail: payroll@stars-of-flanders.be