Functieomschrijving
Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie en diverse feest- & seminariezalen.
Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding-groep, waartoe eveneens Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl's te Knokke, het Gosset Hotel te Groot-Bijgaarden en traîteur Dîner Privé behoren.
Meer info is terug te vinden via: www.stars-of-flanders.be
Om verder te bouwen aan ons succes zijn we op zoek naar een (m/v) demi-chef de partie koude keuken (met kennis van warme keuken).
Onder leiding van de afdelingsverantwoordelijke zorg je voor de organisatie, (voor)bereiding en garnering van de koude gerechten. Indien nodig, geef je operationeel instructies aan de keukenjongens, -meisjes en keukenhelpers.
Profiel
Je hebt reeds een aantal jaar relevante ervaring en een motiverende aanpak.
Jobgerelateerde competenties
Persoonsgebonden competenties
Aanbod
U komt terecht in een jong & dynamisch team waar u een mooie ervaring kan opbouwen.
Een vaste aanwerving en aantrekkelijke verloning aangevuld met extra-legale voordelen.
U werkt in een 5-dagen systeem met 2 vaste vrije dagen (bespreekbaar).
Plaats tewerkstelling
Auberge du Pêcheur
Pontstraat 41
9830 Sint-Martens-Latem
Vereiste studies
Geen specifieke studievereisten
Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring
Talenkennis
Nederlands (goed)
Contract
Vaste Job - contract van onbepaalde duur - Voltijds - Dagwerk + Weekend
Waar en hoe solliciteren?
Via e-mail: payroll@stars-of-flanders.be