Gegarandeerd de beste prijs
Auberge du Pecheur

Gegarandeerd de beste prijs

BOEK UW KAMER!

BOEK UW TAFEL!

Onze
website
Andere
boekingssites
Laagste prijsgarantie
Boek goedkoper uw ontbijt
Gratis annuleren tot 24 uur
Free upgrade o.b.v. beschikbaarheid
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vacature: Demi-chef de partie met ervaring patisserie

Functieomschrijving
Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie.

De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie en diverse feest- & seminariezalen.

Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding-groep, waartoe eveneens Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl's te Knokke, het Gosset Hotel te Groot-Bijgaarden en traîteur Dîner Privé behoren.

Meer info is terug te vinden via: www.stars-of-flanders.be

Om verder te bouwen aan ons succes zijn we op zoek naar (m/v):
Demi-chef de partie met ervaring patisserie. Onder leiding van de keukenchef zorgt u voor de organisatie van de patisserie-afdeling. U zorgt voor de voorbereiding, bereiding en garnering van de nagerechten.

Profiel
Je hebt reeds een aantal jaar relevante ervaring en een motiverende aanpak.
Jobgerelateerde competenties

  • Voedingswaren bereiden: Bakkerijproducten (witbrood, stokbroden, speciaal brood, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Bereiden van opgelegd fruit (geconfijt fruit, vruchtengelei, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Gebakjes
  • Voedingswaren bereiden: Suikerwaren
  • Voedingswaren bereiden: IJs, sorbets
  • Patisseriedeeg kneden en bereiden (bodem beleggen, versieren, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Fijne bakkersproducten (croissants, chocoladebroodjes, brioches, ...)
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Goederen en producten ontvangen De levering controleren
  • Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen
  • Ingrediënten kiezen en doseren voor het maken van producten (bloem, gist, additieven, ...)
  • Patisserie, suikerwaren of chocolade verpakken De producten in de etalage, in de rekken en op de toonbank plaatsen
  • Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten
  • Samenstellen en versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...)

Persoonsgebonden competenties

  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Plannen (= ordenen)
  • Regels en afspraken nakomen
  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Samenwerken als hecht team
  • Leervermogen hebben
  • Zelfstandig werken

Aanbod
U komt terecht in een jong & dynamisch team waar u een mooie ervaring kan opbouwen.
Een vaste aanwerving, aantrekkelijke verloning aangevuld met extra-legale voordelen.
U werkt in een 5-dagen systeem met 2 vaste vrije dagen (bespreekbaar).

Waar en hoe solliciteren?
Via e-mail: payroll@stars-of-flanders.be
Per telefoon: 09 282 31 44
Contact: Clara De Clerck