Gegarandeerd de beste prijs
Onze
website
Andere
boekingssites
Laagste prijsgarantie
Boek goedkoper uw ontbijt
Gratis annuleren tot 24 uur
Free upgrade o.b.v. beschikbaarheid
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vacature: Demi-chef de partie met ervaring patisserie

Functieomschrijving
Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie.

De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie en diverse feest- & seminariezalen.

Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding-groep, waartoe eveneens Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl's te Knokke, het Gosset Hotel te Groot-Bijgaarden en traîteur Dîner Privé behoren.

Meer info is terug te vinden via: www.stars-of-flanders.be

Om verder te bouwen aan ons succes zijn we op zoek naar (m/v):
Demi-chef de partie met ervaring patisserie. Onder leiding van de keukenchef zorgt u voor de organisatie van de patisserie-afdeling. U zorgt voor de voorbereiding, bereiding en garnering van de nagerechten.

Profiel
Je hebt reeds een aantal jaar relevante ervaring en een motiverende aanpak.
Jobgerelateerde competenties

  • Voedingswaren bereiden: Bakkerijproducten (witbrood, stokbroden, speciaal brood, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Bereiden van opgelegd fruit (geconfijt fruit, vruchtengelei, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Gebakjes
  • Voedingswaren bereiden: Suikerwaren
  • Voedingswaren bereiden: IJs, sorbets
  • Patisseriedeeg kneden en bereiden (bodem beleggen, versieren, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Fijne bakkersproducten (croissants, chocoladebroodjes, brioches, ...)
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Goederen en producten ontvangen De levering controleren
  • Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen
  • Ingrediënten kiezen en doseren voor het maken van producten (bloem, gist, additieven, ...)
  • Patisserie, suikerwaren of chocolade verpakken De producten in de etalage, in de rekken en op de toonbank plaatsen
  • Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten
  • Samenstellen en versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...)

Persoonsgebonden competenties

  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Plannen (= ordenen)
  • Regels en afspraken nakomen
  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Samenwerken als hecht team
  • Leervermogen hebben
  • Zelfstandig werken

Aanbod
U komt terecht in een jong & dynamisch team waar u een mooie ervaring kan opbouwen.
Een vaste aanwerving, aantrekkelijke verloning aangevuld met extra-legale voordelen.
U werkt in een 5-dagen systeem met 2 vaste vrije dagen (bespreekbaar).

Waar en hoe solliciteren?
Via e-mail: payroll@stars-of-flanders.be
Per telefoon: 09 282 31 44
Contact: Clara De Clerck