Gegarandeerd de beste prijs
Auberge du Pecheur

Gegarandeerd de beste prijs

BOEK UW KAMER!

BOEK UW TAFEL!

Onze
website
Andere
boekingssites
Laagste prijsgarantie
Boek goedkoper uw ontbijt
Gratis annuleren tot 24 uur
Free upgrade o.b.v. beschikbaarheid
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Keukenmedewerker

 

Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie en diverse feest- en seminariezalen.

Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding-group, waartoe eveneens Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl's te Knokke, het Gosset Hotel te Groot-Bijgaarden en trîteur Dîner Privé behoren.
Meer info is terug te vinden via: www.stars-of-flanders.be.

Om verder te bouwen aan ons succes zijn we op zoek naar een (m/v): demi-chef de partie warme keuken. Onder leiding van de afdelingsverantwoordelijke zorg je voor de organisatie, (voor)bereiding en garnering van de warme gerechten. Indien nodig, geef je operationeel instructies aan de keukenjongens, -meisjes en keukenhelpers.

Profiel

Je hebt reeds een aantal jaar relevante ervaring en een motiverende aanpak.

Jobgerelateerde competenties

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking,...)
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen,...)
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren.
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast.
  • De goederen ontvangen en controleren.
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer.
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata).
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer,...
  • Menu's uitwerken.
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken,...)
  • Vlees, vis, groenten,... koken of opwarmen.
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken.
  • De werkpost en het keukengerei onderhoudne en schoonmaken.
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.
    Bestellingen plaatsen.
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken.
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten,...)
  • De ingrediënten doseren en mengen.

Persoonsgebonden competenties

  • Leervermogen hebben
  • Samenwerken als hecht team
  • Plannen (= ordenen)
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Zelfstandig werken
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Regels en afspraken nakomen

Aanbod

U komt terecht in een jong & dynamisch team waar u een mooie ervaring kan opbouwen.
Een vaste aanwerving, aantrekkelijke verloning aangevuld met extra-legale voordelen.
U werkt in een 5-dagen systeem met 2 vaste vrije dagen.

Plaats tewerkstelling

Auberge du Pêcheur
Pontstraat 41
9830 Sint-Martens-Latem

Waar & hoe solliciteren?

Per e-mail via payroll@stars-of-flanders.be of telefonisch per 09/280 72 45 t.a.v. Mevr. Clara De Clerck.

Solliciteren met CV en motivatiebrief.