Sous Chef Banketkeuken
Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie.
De zaak beschikt over een diverse feest- en seminariezalen, een uitstekende brasserie en 32 kamers.
Auberge du Pêcheur maakt deel uit van Stars of Flanders, waartoe eveneens Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl's te Knokke, het Gosset Hotel te Groot-Bijgaarden en traîteur Dîner Privé behoren.
Meer info is terug te vinden via: www.stars-of-flanders.be
Om verder te bouwen aan ons succes zijn we op zoek naar een Chef de partie koude keuken (m/v)
Functieomschrijving
U heeft een passie voor koken en heeft oog voor detail. U beschikt over een diploma hotelschool als hulpkok of kok en u heeft reeds enkele jaren relevante ervaring.
U gaat accuraat te werk, kan zowel zelfstandig als in team werken
Aanbod
Je komt terecht in een jong & dynamisch team.
Een vaste aanwerving en een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen en een hospitalisatieverzekering.
Je werkt in een 5-dagen systeem met 2 vaste vrije dagen.
Reageren:
Interesse? Mail je CV en motivatie ter attentie van Mevrouw Clara De Clerck naar payroll@stars-of-flanders.be
Interesse in een andere horeca job? Neem een kijkje op één van onze websites.