Gegarandeerd de beste prijs
Auberge du Pecheur
Discount slider image

Gegarandeerd de beste prijs

BOEK UW KAMER!

BOEK UW TAFEL!

Onze website Andere boekingssites
Laagste prijsgarantie
Boek goedkoper uw ontbijt
Gratis annuleren tot 24 uur
Free upgrade o.b.v. beschikbaarheid
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

VERGADERARRANGEMENTEN

In Auberge du Pêcheur kan u terecht voor meetings in een bijzonder en stijlvol kader. Daarnaast werkte ons team, door hun jarenlange ervaring, pakketten op maat uit. Onderstaand geven we u graag een voorbeeld van onze pakketten. Deze pakketten zijn slechts een indicatie van de mogelijkheden. We werken samen met u graag een voorstel op maat uit.

Ontbijtseminaries

Tijdens de ochtend vergadert u in stijl, in combinatie met een ontbijt. Wij voorzien een uitgebreid buffet en onze kelner serveert koffie of thee naar believen. Daarnaast voorzien wij projectiescherm, beamer en op de tafels blocnotes, papier en balpennen.
U kan zelf de gewenste opstelling kiezen.

Full-Day seminariepakketten

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor u reeds een aantal pakketten op maat uitgewerkt. De opbouw staat steeds hetzelfde maar we geven u graag verschillende keuzemogelijkheden betreffende lunch. U kan kiezen uit een broodjeslunch, koude of warme lunch met eigen keuze in aantal gangen. Lunches worden steeds vergezeld van water of frisdranken en worden geserveerd in onze veranda, brasserie of tuin.

De vergaderzaal wordt opgebouwd zoals u wenst met de nodige faciliteiten voor uw vergadering, opleiding...

Elke vergaderzaal is voorzien van een eigen koffiecorner. Daar voorzien wij bij aankomst een welkomstbuffet met ontbijtzoetjes. Tijdens de voormiddagpauze wordt u voorzien van verse koffie, thee en fruitsap met Lotuskoekjes. In de namiddag kan u heerlijk ontspannen met cake en vers fruit.

Ontdek hier onze vergaderzalen.

In combinatie met vergaderen kan u steeds gebruik maken van onze hotelkamers. Ontdek ze hier.

Drinks of recepties na vergaderingen

Onze barman ontvangt uw gezelschap graag in de loungebar of in de tuin aan de Leie om na te borrelen. Wij werken graag een voorstel voor u uit.

Teambuilding / Activiteiten

Combineert u een dag vergaderen graag met een activiteit of leuke teambuilding.
Ontdek hier de verschillende mogelijkheden.