Gegarandeerd de beste prijs
Auberge du Pecheur
Discount slider image

Gegarandeerd de beste prijs

BOEK UW KAMER!

BOEK UW TAFEL!

Onze website Andere boekingssites
Laagste prijsgarantie
Boek goedkoper uw ontbijt
Gratis annuleren tot 24 uur
Free upgrade o.b.v. beschikbaarheid
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

HOTEL

Auberge du Pêcheur biedt plaats aan 32 hotelkamers, ingericht in boutique stijl waarbij de authenticiteit van onze locatie behouden blijft. De hotelkamers zijn onderverdeeld in een hoofdgebouw en drie bijgebouwen (Deurle House, Latem House en Ooidonk House) met elk hun eigen specifieke karakter. Het hoofdgebouw is voorzien van een trap en lift naar de eerste verdieping. De bijgebouwen hebben enkel een trap die toegang verleent tot de kamers.

Het hotel beschikt over verschillende kamertypes, waarvan sommige met zicht op de Leie: Business kamer, comfort kamer, luxe kamer, luxe kamer met terras, junior suite en suite. Alle kamers zijn voorzien van de nodige faciliteiten en badkamer.

Ontdek onze hotelkamers

Naast de verschillende kamertypes bieden we verschillende belevingen in ons hotel aan. Combineert u graag uw overnachting met een diner, boot- of vespatocht?

Ontdek onze arrangementen

Naast individueel overnachten, bieden we specifieke tarieven voor groepen, zowel business als leisure. Informeer snel naar de mogelijkheden bij de hotelreceptie.