Nieuws

21 oktober 2025
De herfst doet zijn intrede niet onaangekondigd. Naast de goudbruine blaadjes en frisse buitenlucht voel je het seizoen ook binnen bij Auberge du Pêcheur, en vooral op je bord. De keuken hult zich in heerlijke geuren, en je proeft het wildseizoen op je tong. Het nieuwe wildmenu pakt uit met herfstklassiekers uit de keuken, telkens met een verfijnde, eigentijdse toets. Op de kaart, en op je bord, schittert fazant “fine champagne” naast fazant “Brabançonne” . Voor liefhebbers van krachtige, elegante wildsmaken is er ook de hazenrug Harlekijn of wilde eend met butternut en groene kool : een herfstcompositie met aardse tonen en zachte texturen. Elk gerecht is zorgvuldig opgebouwd rond kwalitatieve seizoensproducten, geserveerd in een warme sfeer met zicht op de Leie.  Kom proeven van de herfst, ontdek het nieuwe wildmenu in onze brasserie en laat je verwarmen door de smaken van het seizoen.
21 oktober 2025
Op zondag 23 november verwelkomt Auberge du Pêcheur groot en klein voor een feestelijke Sint-brunch. Geen snoepgoed of pepernoten in je schoen, maar wel een rijkelijk gevuld voor-, hoofd- en dessertenbuffet. Met gerookte zalm, romige kazen, verwarmende gerechten en allerlei zoete gebakjes die je maag vullen, terwijl Sinterklaas en Piet zorgen voor een memorabele belevenis. Voor €90 per persoon beleef je een middag vol lekkers: een Sinterklaasfeest zoals je er nog nooit een hebt meegemaakt. Voor al wie braaf is geweest, jong én oud, is er gezelligheid, lekkers en nostalgie in het verschiet. Ideaal voor gezinnen die de feestperiode graag goed inzetten.
21 oktober 2025
In december opent Auberge du Pêcheur opnieuw de deuren van de iconische Winterlodge: een warme, houten cocon waar winterdromen werkelijkheid worden. De voormalige Zomerorangerie krijgt een volledig nieuw jasje. Houten wanden, zachte schapenvachten, fonkelende kerstlichtjes en prachtige kerstbomen zorgen samen voor een onmiskenbare wintersfeer. Klink met vrienden op het einde van het jaar of vier feest met familie: hier geniet je, voor welke gelegenheid je ook samenkomt.  De Winterlodge is niet alleen een idyllische plek om gezellig te tafelen, maar ook de locatie bij uitstek voor sfeervolle bedrijfsfeesten, huwelijksdiners en eindejaarsrecepties. De combinatie van authentieke aankleding en culinaire finesse maakt van elk event een ware belevenis.
21 oktober 2025
Wanneer de dagen korter worden en de lucht kouder, is er niets gezelliger dan samen rond de tafel te genieten van raclette of fondue. Tijdens de wintermaanden nodigt Auberge du Pêcheur je dan ook uit voor een reeks sfeervolle fondue- en raclette-avonden. Vergeet de bergen, want de sfeer van de Alpen komt gewoon naar jou toe. In een knusse wintersetting geniet je van vleesfondue met heerlijke raclettekaas, royale bijgerechten zoals seizoensgroenten en aardappelen. Kriebelt het al om je muts en sjaal aan te trekken en langs te komen?  Kies een datum die jou past, reserveer je plekje en maak je klaar voor een avond vol wintersfeer op z’n best.
21 oktober 2025
Zin om afscheid te nemen van 2025 in stijl? Op 31 december transformeert Auberge du Pêcheur in een feestelijke oase van muziek, sfeer en culinaire verwennerij tijdens de Sylvesterparty. We zetten de avond in met een sprankelend aperitief, waarna een feestmenu vol verfijnde gerechten volgt, zorgvuldig samengesteld door onze chefs om de avond extra bijzonder te maken. Wanneer de klok middernacht nadert, heffen we samen het glas en tellen we af naar 2026. Omdat dansen deel uitmaakt van een goed feest, zorgt een dj in de Golden River-zaal voor de perfecte soundtrack tot in de vroege uurtjes.  Reserveer tijdig je tafel, want onze Sylvesterparty is een jaarlijks hoogtepunt dat snel volgeboekt is.
22 september 2025
Ontdek onze geschiedenis van Auberge du Pêcheur als eenvoudige herberg in de 17e eeuw. Vandaag is het een stijlvolle plek waar smaak en traditie centraal staan..
22 september 2025
September is de ideale periode om je najaarsplannen op te stellen. Plan je teambuilding, bedrijfsevenement of meeting bij Auberge du Pêcheur en laat je inspireren door de prachtige omgeving.
22 september 2025
Even ontsnappen? Combineer een verblijf in ons hotel met een diner in de brasserie en ontdek de charme van de Leiestreek.
7 juli 2025
Je eten smaakt nog beter met de zon op je gezicht en gras onder je voeten. Dat alles komt volledig samen wanneer ook je bord de essentie van de zomer bevat. Daarom stelt Auberge du Pêcheur het nieuwe zomermenu voor: een ware ode aan seizoensproducten, zuiderse inspiratie en culinaire verfijning. De stralende smaakmaker van dit seizoen is het Menu Pêcheur: een zorgvuldig samengestelde driegangenformule die je het beste van de zomer voorschotelt. Van verse garnaalkroketten tot delicate zeebaarsfilet met mosselen , of een smaakvolle parelhoenfilet . Afsluiten doe je hier in stijl en verfrissing met een klassieke dame blanche of een zonnige combinatie van kersen, limoen en yoghurt . Daarnaast speelt het concept to share or not to share met gerechtjes voor het hele gezelschap of alleen voor jou. Denk aan oesters Ostra Regal, gamba’s met limoen en sriracha , of witte pens met huisgemaakte pickles . Laat je je liever verrassen door de suggesties van de keuken? Dan kan je rekenen op onder andere babykreeft belle-vue en crispy ravioli gevuld met aubergine, burrata en artisjok . En uiteraard luidt Auberge du Pêcheur ook het mosselseizoen feestelijk in met klassiekers ‘à la nature’ of met witte wijn. Trotseer het warme weer aan tafel bij Auberge du Pêcheur en beleef de zomer zoals het hoort.
Show More