Gegarandeerd de beste prijs
Auberge du Pecheur
Discount slider image

Gegarandeerd de beste prijs

BOEK UW KAMER!

BOEK UW TAFEL!

Onze website Andere boekingssites
Laagste prijsgarantie
Boek goedkoper uw ontbijt
Gratis annuleren tot 24 uur
Free upgrade o.b.v. beschikbaarheid
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

FEESTEN & EVENTS

Auberge du Pêcheur heeft een lange traditie in het verzorgen van levensmomenten en bedrijfsevents. Wij besteden de grootste zorg in het organiseren van uw huwelijk, verjaardag, babyborrel of andere momenten die een leven lang bijblijven. Bent u eerder op zoek naar een locatie voor een klanten- of leveranciersevent, presentatie van uw producten,...? Ook dat kan aan de oevers van de Leie. Bezorg uw gezelschap een unieke en onvergetelijke ervaring terwijl onze chef en personeel een feilloze bediening alsook topkwaliteit uit de keuken garanderen.

Feesten kunnen wij voor u verzorgen in één van onze zalen of u kan verschillende zalen combineren. Wij stellen u graag onze Delvauxzaal, Orangerie, Zomerorangerie en Golden river voor. Afhankelijk van het type zaal kan u bij ons terecht voor een feest met 25 personen tot een maximum capaciteit van 250 personen in diner aan tafel. Mag het een walking dinner of receptie zijn, dan kunnen we tot 500 personen. Een lichte, creatieve en verrassende keuken zorgt ervoor dat U keer op keer uw gasten culinair kan verwennen. Wij kunnen U bijstaan in het organiseren van alle bijkomstigheden omtrent uw feest of event en dit voor de meest uitlopende details: bloemen, decoratie, thema met aangepast meubilair, parking, overnachtingen,...

Gasten die zorgeloos willen feesten, kunnen nadien in ons hotel overnachten aan een uitzonderlijke party-rate. Ontdek hier onze hotelkamers.