Gegarandeerd de beste prijs
Auberge du Pecheur
Discount slider image

Gegarandeerd de beste prijs

BOEK UW KAMER!

BOEK UW TAFEL!

Onze website Andere boekingssites
Laagste prijsgarantie
Boek goedkoper uw ontbijt
Gratis annuleren tot 24 uur
Free upgrade o.b.v. beschikbaarheid
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Geniet van een uniek stukje Vlaanderen

Laat u inspireren door de Leie én ontdek de Leiestreek in al haar facetten en ervaar de rust, schoonheid en diversiteit. Onze receptiemedewerkers geven u graag meer info over de prachtige wandel -en fietsroutes. Of regelen voor u een ontspannend boottochtje, tonen u de weg naar de diverse musea in Sint-Martens-Latem...

Ontdek hieronder meer over wat de Leiestreek te bieden heeft!

SINT-MARTENS-LATEM & DEURLE

Auberge du Pêcheur is gelegen in het pittoreske Deurle, een deelgemeente van Sint-Martens-Latem. In 2008 werd Deurle uitgeroepen tot één van de mooiste gemeentes in België. Met andere woorden een bezoekje aan het dorpscentrum kan zeker en vast niet ontbreken tijdens een verblijf in onze regio. Daarnaast heeft de gemeente nog heel wat te bieden. Zo kan u wandelen doorheen het dorp, een bezoek brengen aan de Sint-Martinuskerk, langs de verschillende musea en kunstenaarswoningen lopen en/of u laten inspireren door het schilderachtige landschap.

KUNSTMUSEA

De rivier 'Leie' was reeds voor heel wat kunstenaars een inspiratiebron. In Deurle en nabije omgeving zijn er verschillende kunstmusea die ongetwijfeld een bezoekje waard zijn, met wisselende exposities.

WANDEL OF FIETS DOOR DE LEIESTREEK

In de weidse omgeving van Auberge du Pêcheur bestaat de mogelijkheid om de Leiestreek en de omgeving rond Gent te verkennen per fiets of te voet. Onze hotelreceptie biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse wandel- of fietsroutes vanop de locatie of met een kleine verplaatsing met de wagen. Vraag zeker eens naar de verschillende mogelijkheden.

Tevens kan u bij ons fietsen huren via onze partner Fietsen Godefroot. Zij brengen de fietsen tot op onze locatie op het door u gereserveerde moment.
Opgelet. Het verhuur van de fietsen betreft enkel elektrische fietsen.
Daarnaast kan u ook steeds zelf uw fiets meebrengen. U kan de fietsen veilig stallen tijdens uw verblijf.

BOOTTOCHTEN OP DE LEIE

U kan de prachtige natuurrijke omgeving van Sint-Martens-Latem ook steeds ontdekken per boot. Van april tot eind oktober ontvangen onze partners u graag aan boord van één van de luxesloepen of -jachten om u mee te nemen in alle rust. Indien u dit wenst kan u een boottocht combineren met lunch of diner in onze brasserie, een overnachting in één van onze 32 hotelkamers. Tevens kan u een tapasarrangement toevoegen aan uw boottocht. Ontdek hieronder onze partners.

VESPATOCHTEN

Rondtoeren met een vespa doorheen de wijdse omgeving rondom Sint-Martens-Latem? Dat kan via onze partner La Bella Vespa. Er zijn verschillende tochten mogelijk: de schilderachtige Leiestreek met tocht doorheen kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem, pittoreske Deurle, omgeving van het Kasteel van Ooidonk... OF tocht in en rond het mooie en gezellige Gent met zijn historische gebouwen, musea, winkels en gezellige terrassen.

GRAANSTOKERIJ FILLIERS

Ontdek de onvergelijkbare sfeer van de oude stokerij!
Een stokerij met een geschiedenis van meer dan 140 jaar waar de authenticiteit van afdruipt. Alles ademt sfeer. Bent u benieuwd naar het verhaal dat schuilt achter het alom gekende Graanstokerij Filliers?
Breng een bezoekje aan de stokerij. Deze gaan steeds door na afspraak.

KASTEEL VAN OOIDONK

In een meander van de Leie, op een boogscheut van Gent, ligt het sierlijke en statige kasteel Ooidonk. Het omringende water en het fraaie park stralen een en al rust uit en verlenen het kasteel een harmonieus en vredig karakter dat zijn turbulente geschiedenis haast doet vergeten.

Deze middeleeuwse versterkte burcht is een uniek voorbeeld van de Spaans-Vlaamse architectuur uit de Renaissance. Het kasteel werd in 1595 herbouwd en geldt als een van de mooiste kastelen in België. Met zijn kenmerkende trapgevels en uivormige torens hoeft deze Oost-Vlaamse parel niet onder te doen voor de imposante kastelen van de Loire. 

Ontdek de rijke geschiedenis van het kasteel Ooidonk en de vele nog onbekende facetten van deze bijzondere locatie.

ONTDEK GENT

Gent leeft en is een bezoekje waard. Eigenzinnig Gent ademt geschiedenis en biedt je een boeiende cultuurcocktail tot aan de rand gevuld met trendy en modern stadsleven. Gent is de stad voor levensgenieters, niks moet, alles kan, een stad op mensenmaat. De sympathieke en gastvrije Gentenaren weten wat goed leven is. Laat tijdens je stedentrip je kans niet liggen om het wereldbefaamde meesterwerk het Lam Gods, van de gebroeders Van Eyck, te bewonderen.

GOLFEN

In de omgeving van Sint-Martens-Latem zijn er verschillende mogelijkheden voor Golfen. Zo kan u terecht bij de Golfclub van Sint-Martens-Latem, Oudenaarde, Waregem voor een Golfpartijtje.

WELLNESSBELEVING

Op zoek naar een ontspannende beleving tijdens uw verblijf in Auberge du Pêcheur.
We sloegen de handen in elkaar met Eaubleue om u een op en top wellnessbeleving aan te kunnen bieden. Deze locatie wordt uitsluitend privé verhuurd.

TEAMBUILDINGSACTIVITEITEN

Ook voor het organiseren van een teambuilding kan u bij ons terecht!
We stellen u graag voor aan één van onze partners die voor u activeit(en) kunnen organiseren op onze locatie.