Sunday Funday aan de Leie: 3 zomerse zondagen vol smaak & sfeer

Op zondag 18 mei, 1 juni en 29 juni nodigt Auberge du Pêcheur je uit voor een namiddag vol culinaire verwennerij aan het water. Drie zondagen lang krijg je de kans om op het gezellige domein aan tafel te schuiven voor een menu vol heerlijke gerechten. De keuken verrast onder andere met côte à l’os en zalm op de OFYR.

Omdat zondag niet compleet is zonder een streepje entertainment, kan je je vanaf twaalf uur ’s middags verwachten aan tal van feestelijke activiteiten. Verken de Leie vanuit een bootje, laat je verrassen door verschillende volksspelen of geniet van het leven zoals de god van het plezier, Dionysus, het voorschrijft: tijdens een wijnproeverij verzorgd door Lambrecht Wijnen.


Droom weg tijdens een heerlijke zondag aan de oevers van de Leie, volgens de regels van het goede leven: met een volle buik, een prachtige omgeving, heerlijke wijn en entertainment.


Zin in zo’n zondag? Reserveer dan via +32 9 282 31 44 of stuur een e-mail naar info@auberge-du-pecheur.be. Meer informatie vind je op auberge-du-pecheur.be/sunday-funday/.


26 november 2025
Bij Auberge du Pêcheur vullen we die vreemde periode tussen kerst en nieuw met vreugde dankzij ons winterarrangement: een zorgvuldig samengesteld aanbod dat je laat genieten van een laatste rustmoment van het jaar.  Het winterpakket omvat een overnachting in een stijlvolle kamer, een verfijnd driegangendiner en een ontbijtbuffet om ook de dag erna goed in te zetten. Steeds geniet je van de intieme setting en het uitzicht op de Leie, dat wel gemaakt lijkt om rust op te roepen. Overdag nodigt de streek uit tot winterse wandelingen, museabezoeken om op te warmen of een bezoek aan Gent in kerstsfeer. Het ideale arrangement dus voor wie even wil ontsnappen aan de eindejaarsdrukte en graag met opgeladen batterijen aan 2026 begint.
21 oktober 2025
De herfst doet zijn intrede niet onaangekondigd. Naast de goudbruine blaadjes en frisse buitenlucht voel je het seizoen ook binnen bij Auberge du Pêcheur, en vooral op je bord. De keuken hult zich in heerlijke geuren, en je proeft het wildseizoen op je tong. Het nieuwe wildmenu pakt uit met herfstklassiekers uit de keuken, telkens met een verfijnde, eigentijdse toets. Op de kaart, en op je bord, schittert fazant “fine champagne” naast fazant “Brabançonne” . Voor liefhebbers van krachtige, elegante wildsmaken is er ook de hazenrug Harlekijn of wilde eend met butternut en groene kool : een herfstcompositie met aardse tonen en zachte texturen. Elk gerecht is zorgvuldig opgebouwd rond kwalitatieve seizoensproducten, geserveerd in een warme sfeer met zicht op de Leie.  Kom proeven van de herfst, ontdek het nieuwe wildmenu in onze brasserie en laat je verwarmen door de smaken van het seizoen.
21 oktober 2025
Op zondag 23 november verwelkomt Auberge du Pêcheur groot en klein voor een feestelijke Sint-brunch. Geen snoepgoed of pepernoten in je schoen, maar wel een rijkelijk gevuld voor-, hoofd- en dessertenbuffet. Met gerookte zalm, romige kazen, verwarmende gerechten en allerlei zoete gebakjes die je maag vullen, terwijl Sinterklaas en Piet zorgen voor een memorabele belevenis. Voor €90 per persoon beleef je een middag vol lekkers: een Sinterklaasfeest zoals je er nog nooit een hebt meegemaakt. Voor al wie braaf is geweest, jong én oud, is er gezelligheid, lekkers en nostalgie in het verschiet. Ideaal voor gezinnen die de feestperiode graag goed inzetten.