Say Cheese: sfeervol het najaar spenderen

Wanneer de dagen korter worden en de lucht kouder, is er niets gezelliger dan samen rond de tafel te genieten van raclette of fondue. Tijdens de wintermaanden nodigt Auberge du Pêcheur je dan ook uit voor een reeks sfeervolle fondue- en raclette-avonden.


Vergeet de bergen, want de sfeer van de Alpen komt gewoon naar jou toe. In een knusse wintersetting geniet je van vleesfondue met heerlijke raclettekaas, royale bijgerechten zoals seizoensgroenten en aardappelen.

Kriebelt het al om je muts en sjaal aan te trekken en langs te komen?


Kies een datum die jou past, reserveer je plekje en maak je klaar voor een avond vol wintersfeer op z’n best.


26 november 2025
Bij Auberge du Pêcheur vullen we die vreemde periode tussen kerst en nieuw met vreugde dankzij ons winterarrangement: een zorgvuldig samengesteld aanbod dat je laat genieten van een laatste rustmoment van het jaar.  Het winterpakket omvat een overnachting in een stijlvolle kamer, een verfijnd driegangendiner en een ontbijtbuffet om ook de dag erna goed in te zetten. Steeds geniet je van de intieme setting en het uitzicht op de Leie, dat wel gemaakt lijkt om rust op te roepen. Overdag nodigt de streek uit tot winterse wandelingen, museabezoeken om op te warmen of een bezoek aan Gent in kerstsfeer. Het ideale arrangement dus voor wie even wil ontsnappen aan de eindejaarsdrukte en graag met opgeladen batterijen aan 2026 begint.
21 oktober 2025
De herfst doet zijn intrede niet onaangekondigd. Naast de goudbruine blaadjes en frisse buitenlucht voel je het seizoen ook binnen bij Auberge du Pêcheur, en vooral op je bord. De keuken hult zich in heerlijke geuren, en je proeft het wildseizoen op je tong. Het nieuwe wildmenu pakt uit met herfstklassiekers uit de keuken, telkens met een verfijnde, eigentijdse toets. Op de kaart, en op je bord, schittert fazant “fine champagne” naast fazant “Brabançonne” . Voor liefhebbers van krachtige, elegante wildsmaken is er ook de hazenrug Harlekijn of wilde eend met butternut en groene kool : een herfstcompositie met aardse tonen en zachte texturen. Elk gerecht is zorgvuldig opgebouwd rond kwalitatieve seizoensproducten, geserveerd in een warme sfeer met zicht op de Leie.  Kom proeven van de herfst, ontdek het nieuwe wildmenu in onze brasserie en laat je verwarmen door de smaken van het seizoen.
21 oktober 2025
Op zondag 23 november verwelkomt Auberge du Pêcheur groot en klein voor een feestelijke Sint-brunch. Geen snoepgoed of pepernoten in je schoen, maar wel een rijkelijk gevuld voor-, hoofd- en dessertenbuffet. Met gerookte zalm, romige kazen, verwarmende gerechten en allerlei zoete gebakjes die je maag vullen, terwijl Sinterklaas en Piet zorgen voor een memorabele belevenis. Voor €90 per persoon beleef je een middag vol lekkers: een Sinterklaasfeest zoals je er nog nooit een hebt meegemaakt. Voor al wie braaf is geweest, jong én oud, is er gezelligheid, lekkers en nostalgie in het verschiet. Ideaal voor gezinnen die de feestperiode graag goed inzetten.