De oevers van de Leie, waar ideeën komen bovendrijven

De herfst komt eraan. De koffers zijn uitgepakt en de routine keert stilaan terug. Daarom denk je het best al eens wat verder. Aan dit najaar en wat er allemaal nog te wachten staat. Heb je een teambuilding in het vooruitzicht of staat er een belangrijke vergadering of brainstorm op de agenda? Dat zijn uitstekende kansen om werk te koppelen aan plezier.


Bij Auberge du Pêcheur voelt vergaderen namelijk nooit banaal. Acht vergaderzalen met elk een eigen karakter en capaciteit bieden het ultieme kader voor zowel inspirerende brainstorms als grootschalige bedrijfsevenementen. De verfijnde, stimulerende omgeving rondom nodigt ondertussen uit tot reflectie en relaxatie.


Na het werk is het pas echt tijd om te genieten. Verken met je team de streek tijdens een Vesparit of boottocht, proef van lokale lekkernijen bij een distilleerderij, of kies voor een intiem diner op ons domein.



Op 24 en 25 september is Auberge du Pêcheur ook aanwezig op de Bedrijvencontactdagen in Deinze. Dé gelegenheid om kennis te maken met alles wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.


21 oktober 2025
De herfst doet zijn intrede niet onaangekondigd. Naast de goudbruine blaadjes en frisse buitenlucht voel je het seizoen ook binnen bij Auberge du Pêcheur, en vooral op je bord. De keuken hult zich in heerlijke geuren, en je proeft het wildseizoen op je tong. Het nieuwe wildmenu pakt uit met herfstklassiekers uit de keuken, telkens met een verfijnde, eigentijdse toets. Op de kaart, en op je bord, schittert fazant “fine champagne” naast fazant “Brabançonne” . Voor liefhebbers van krachtige, elegante wildsmaken is er ook de hazenrug Harlekijn of wilde eend met butternut en groene kool : een herfstcompositie met aardse tonen en zachte texturen. Elk gerecht is zorgvuldig opgebouwd rond kwalitatieve seizoensproducten, geserveerd in een warme sfeer met zicht op de Leie.  Kom proeven van de herfst, ontdek het nieuwe wildmenu in onze brasserie en laat je verwarmen door de smaken van het seizoen.
21 oktober 2025
Op zondag 23 november verwelkomt Auberge du Pêcheur groot en klein voor een feestelijke Sint-brunch. Geen snoepgoed of pepernoten in je schoen, maar wel een rijkelijk gevuld voor-, hoofd- en dessertenbuffet. Met gerookte zalm, romige kazen, verwarmende gerechten en allerlei zoete gebakjes die je maag vullen, terwijl Sinterklaas en Piet zorgen voor een memorabele belevenis. Voor €90 per persoon beleef je een middag vol lekkers: een Sinterklaasfeest zoals je er nog nooit een hebt meegemaakt. Voor al wie braaf is geweest, jong én oud, is er gezelligheid, lekkers en nostalgie in het verschiet. Ideaal voor gezinnen die de feestperiode graag goed inzetten.
21 oktober 2025
In december opent Auberge du Pêcheur opnieuw de deuren van de iconische Winterlodge: een warme, houten cocon waar winterdromen werkelijkheid worden. De voormalige Zomerorangerie krijgt een volledig nieuw jasje. Houten wanden, zachte schapenvachten, fonkelende kerstlichtjes en prachtige kerstbomen zorgen samen voor een onmiskenbare wintersfeer. Klink met vrienden op het einde van het jaar of vier feest met familie: hier geniet je, voor welke gelegenheid je ook samenkomt.  De Winterlodge is niet alleen een idyllische plek om gezellig te tafelen, maar ook de locatie bij uitstek voor sfeervolle bedrijfsfeesten, huwelijksdiners en eindejaarsrecepties. De combinatie van authentieke aankleding en culinaire finesse maakt van elk event een ware belevenis.