Smaakvol zomeren

Je eten smaakt nog beter met de zon op je gezicht en gras onder je voeten. Dat alles komt volledig samen wanneer ook je bord de essentie van de zomer bevat. Daarom stelt Auberge du Pêcheur het nieuwe zomermenu voor: een ware ode aan seizoensproducten, zuiderse inspiratie en culinaire verfijning.

De stralende smaakmaker van dit seizoen is het Menu Pêcheur: een zorgvuldig samengestelde driegangenformule die je het beste van de zomer voorschotelt. Van verse garnaalkroketten tot delicate zeebaarsfilet met mosselen, of een smaakvolle parelhoenfilet. Afsluiten doe je hier in stijl en verfrissing met een klassieke dame blanche of een zonnige combinatie van kersen, limoen en yoghurt.

Daarnaast speelt het concept to share or not to share met gerechtjes voor het hele gezelschap of alleen voor jou. Denk aan oesters Ostra Regal, gamba’s met limoen en sriracha, of witte pens met huisgemaakte pickles. Laat je je liever verrassen door de suggesties van de keuken? Dan kan je rekenen op onder andere babykreeft belle-vue en crispy ravioli gevuld met aubergine, burrata en artisjok. En uiteraard luidt Auberge du Pêcheur ook het mosselseizoen feestelijk in met klassiekers ‘à la nature’ of met witte wijn.

Trotseer het warme weer aan tafel bij Auberge du Pêcheur en beleef de zomer zoals het hoort.

22 september 2025
Ontdek onze geschiedenis van Auberge du Pêcheur als eenvoudige herberg in de 17e eeuw. Vandaag is het een stijlvolle plek waar smaak en traditie centraal staan..
22 september 2025
September is de ideale periode om je najaarsplannen op te stellen. Plan je teambuilding, bedrijfsevenement of meeting bij Auberge du Pêcheur en laat je inspireren door de prachtige omgeving.
22 september 2025
Even ontsnappen? Combineer een verblijf in ons hotel met een diner in de brasserie en ontdek de charme van de Leiestreek.