Smaakvol zomeren
Je eten smaakt nog beter met de zon op je gezicht en gras onder je voeten. Dat alles komt volledig samen wanneer ook je bord de essentie van de zomer bevat. Daarom stelt Auberge du Pêcheur het nieuwe zomermenu voor: een ware ode aan seizoensproducten, zuiderse inspiratie en culinaire verfijning.
De stralende smaakmaker van dit seizoen is het Menu Pêcheur: een zorgvuldig samengestelde driegangenformule die je het beste van de zomer voorschotelt. Van
verse garnaalkroketten tot
delicate zeebaarsfilet met mosselen, of een
smaakvolle parelhoenfilet. Afsluiten doe je hier in stijl en verfrissing met een
klassieke dame blanche of een
zonnige combinatie van kersen, limoen en yoghurt.
Daarnaast speelt het concept to share or not to share met gerechtjes voor het hele gezelschap of alleen voor jou. Denk aan
oesters Ostra Regal, gamba’s met limoen en sriracha, of
witte pens met huisgemaakte pickles. Laat je je liever verrassen door de suggesties van de keuken? Dan kan je rekenen op onder andere
babykreeft belle-vue en crispy ravioli gevuld met aubergine, burrata en artisjok. En uiteraard luidt Auberge du Pêcheur ook het mosselseizoen feestelijk in met klassiekers ‘à la nature’ of met witte wijn.
Trotseer het warme weer aan tafel bij Auberge du Pêcheur en beleef de zomer zoals het hoort.


