De zomer op je bord: favorieten van de chef

Bij Auberge du Pêcheur zijn we ervan overtuigd dat elk seizoen een ander verhaal vertelt. En de zomer? Die vertelt levendig over zonovergoten kleuren en smaken. Voor het nieuwe menu liet onze chef Dennis De Reu zich inspireren door alles wat de zomertuin te bieden heeft: asperges in volle glorie, verse vis, jonge groenten en mediterrane toetsen die het licht wel lijken te vangen op je bord.
De asperge speelt deze maanden de hoofdrol. Je krijgt ze onder andere voorgeschoteld in hun puurste vorm, op Vlaamse wijze, of in combinatie met gerookte zalm en mousseline. Ook liefhebbers van vis en zeevruchten worden verwend met frisse creaties, zoals tartaar van zeebaars met tomaat en avocado, of kortgebakken tonijn, op smaak gebracht met wasabi en wakame.
Voor wie liever warm dineert, is er onder andere lamskroon met tuinboontjes en een krokante rösti-aardappel, of een ‘surf en turf’-linguine met gamba’s, truffel en mangalicaham. De crispy, vegetarische ravioli gevuld met aubergine en burrata, afgewerkt met artisjok, is ook zeker het proberen waard.
Kortom: het menu nodigt uit tot proeven, ontdekken en vooral genieten.

